Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Psu fsp anakart gigabyte ssd fury nasılAmd de kaliteli parçalar kullanırsan çok bir sıkıntı olmaz en fazla arada driver silinebilir onda da tekrar indirirsin.
Ssd berbatPsu fsp anakart gigabyte ssd fury nasıl
Ne?Ssd berbat
fury ssd kötü mü dediniz hocam ?Ssd berbat
Noname fury lerdense 5 para etmez kingston'un orjinal ürünüyse orta derece ama iyi değil
Evet o yüzden belleği çok ısınan kartlarımı başka memnun olduğum modellerle değiştirdim hep mining için karttan olmaya değmez110 derece sınır öyle 5 ay çalışsa 6. Aya hurdaya çıkar
Ssd berbat
RenegadeNoname fury lerdense 5 para etmez kingston'un orjinal ürünüyse orta derece ama iyi değil
Allah allah ben 6 ay önce kart alacaktım 3090lara baktım bir tane asus rog vardı furmarkta 65 derece %40 fanlarda onu almayı çok istedim ama bütçe yetmedi. O zaman ona biosta atılmış olabilir bilmiyorum garantili karttı ama kaçırdım valla (uzay montaj, hotspot değerini filan bilmiyorum ama)Bu asus rog strix oc 3090 ımın furmark değerleri ki ben bu kartı mining de kullanmadım evveliyatını bilmiyorum
Mining de de denedim sadece evga ftw3 3090 ile asus rog 3090 ı çipte asus serün çalışıyordu belleklerde de evga daha serin çalışıyordu asus un bellekleri 110 dereceleri görüyordu evga ise 88 de sabitti
Ram?Psu fsp anakart gigabyte ssd fury nasıl
O kart için bir şey söyleyemem hocam bilgime göre bir karttın furmark test sırasındaki sıcaklığı max 80 olmalı üstü sıkıntıhocam asus tuf serisinin Furmark sırasında olması gerken sıcaklık nedir?
CorsairAllah allah ben 6 ay önce kart alacaktım 3090lara baktım bir tane asus rog vardı furmarkta 65 derece %40 fanlarda onu almayı çok istedim ama bütçe yetmedi. O zaman ona biosta atılmış olabilir bilmiyorum garantili karttı ama kaçırdım valla (uzay montaj, hotspot değerini filan bilmiyorum ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram?
fan ayarları %62 sıcaklık sabit 71-70O kart için bir şey söyleyemem hocam bilgime göre bir karttın furmark test sırasındaki sıcaklığı max 80 olmalı üstü sıkıntı
Kusra bakma arkadaşım ama sadece fury deyince yanlış anladımRenegade
Fan devri rpm olarak nedir?fan ayarları %62 sıcaklık sabit 71-70