Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
kendimi ünlü hissettim konu 5dk dır en üstlerde ahahahaGTA6'yı yapar bile rahat ol 3090 kadarda ısınmaz
Kendini ünlü hisetceğine adamlar senin yüzünden tartışma çıkardı biraz dan bir birlerine saldırcaklar onla uğraşkendimi ünlü hissettim konu 5dk dır en üstlerde ahahaha
valla bilemedim cogunluk normal dedi miningli gibi diyende var ama galiba mining li olsada alınırKendini ünlü hisetceğine adamlar senin yüzünden tartışma çıkardı biraz dan bir birlerine saldırcaklar onla uğraş
relax beylerKendini ünlü hisetceğine adamlar senin yüzünden tartışma çıkardı biraz dan bir birlerine saldırcaklar onla uğraş
Bahsettiğin kart yüksek tdp değerine sahip 24 gb vram a sahip bir kart %68 fan hızında 71dereceye çok diyorsun%68 fan 71 derece çok kaç dk yapmış ve 8x açsın bakayım kart kaç derece olacak alınmaz bence
Kanka 84 fan 73 derece 50dk nasılBahsettiğim kart yüksek tdp değerine sahip 24 gb vram a sahip bir kart %68 fan hızında 61 dereceye çok diyorsun
bir şey bildiğinden şüpe ediyorum çünkü bildiğini düşünmüyorum
Sanırım hiç 3090 kullanmadın
kendimde 3-4 kere funmark testi yaptım tabi benim kartın wat düşük 3090 na göre ama oyunlarda falan bu kadar yük binmiyor karta funmarkta 71 derece çalışan kart oyunda 65 üstünü görmüyorKanka 84 fan 73 derece 50dk nasıl
Senin kart nekendimde 3-4 kere funmark testi yaptım tabi benim kartın tdp düşük 3090 na göre ama oyunlarda falan bu kadar yük binmiyor karta funmarkta 71 derece çalışan kart oyunda 65 üstünü görmüyor
4070tiSenin kart ne
*71 derece. Asus gibi modellere göre sıcaklığı çok ve bu kartın fiyatı asus gibi modellerle aynı sence asus rog yerine bu kartı almak mantıklı mı?Bahsettiğim kart yüksek tdp değerine sahip 24 gb vram a sahip bir kart %68 fan hızında 71dereceye çok diyorsun
bir şey bildiğinden şüpe ediyorum çünkü bildiğini düşünmüyorum
Sanırım hiç 3090 kullanmadın
Güzelmi bende 7900xt veya onu alcm4070ti