Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Belli oldu niye kaşındığı.evet o satıyo
testleri yaptırdık zatende adamlar tartışıyo normalmi kötümü diyeKanka sen bir 3-4 furmark daha iste. Zaten kart pert olacağı için almana gerek kalmaz tartışma son bulur.
Mining var mining var ben miningsiz sıfır kartlar alıp iade / değişim yaptirani da gördüm bozulan durduk yere
evet knk ben satıyorum.E zaten ben evganin düşük fan devirli kartını görmedim 2070 Super vardı 70 fan devrinden assagi inmiyordu vatandan sıfır almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartı sen mi sation
Sen kimsin la velet kıt bilginle burada hava satıyorsun.Belli oldu niye kaşındığı.
Yerine göre değil. Karanlıkta beslenen pitbull gibi mining yapıldıysa sorun evet. Ben de zamanında evde yapıyordum harçlık çıksın diye overclock yapmadan serin bir ortamda yapıyordum, oyun oynanmış bir karttan farkı yok yani kötü şartlarda yapılmadıysa.ben sadece oyunda kullancam mining çokmu büyük sorun
@Bilal539 hocam siz sıcak bi ortamda kullanmıyorsunuz değilmi kartı çokYerine göre değil. Karanlıkta beslenen pitbull gibi mining yapıldıysa sorun evet. Ben de zamanında evde yapıyordum harçlık çıksın diye overclock yapmadan serin bir ortamda yapıyordum, oyun oynanmış bir karttan farkı yok yani kötü şartlarda yapılmadıysa.
Yok öyle değil Evga kartlarda zamanında 2060 kullandım kart 60 derecelerde dolaşmasına rağmen yine bu civarlarda fan devirlerindeydi ki bu devirlere göre çok daha az ses yapıyorlar.fan kullanımı zaten çok olması lazım değilmi ısınıyor diye
@Bilal539 hocam siz sıcak bi ortamda kullanmıyorsunuz değilmi kartı çok
Yahu sıcaklıklar normal kapalı kasa içinde 3090 bu ne olacaktı 60 derecedemi çalışacaktı oyun sıcaklığı değil bu yükteki sıcaklık.fan kullanımı zaten çok olması lazım değilmi ısınıyor diye
fan kullanımı zaten çok olması lazım değilmi ısınıyor diye
RTX 3090 Suprim X FurMark test sonucu nasıl?
Merhaba, RTX 3090 Suprim X 12 dakikalık FurMark testine soktum. Değerler sizce nasıl?forum.donanimarsivi.com
2000 serisi gerçekten süper süper ısınan bir seriydi aynı 5xx serisinde olduğu gibi. Yeni mimarilerde bu durum giderek azalıyor. Basitçe ne kadar az güç tüketiyorsa o kadar serin olur kart zaten. 2060 gigabyteım 83 derece, rog 2080ti 76-77 derecelerde çalışıyodu. Ama bu 3000de daha da azaldı, 4000 ise ada mimarisinden dolayı bu iki seriye nazaran çok daha serin çalışan bir seri. Ayrıca mining görmüş bir kart öcü değil, nasıl ve hangi ortamda yapıldığı önemli. Sürekli oyun oynanan bir karttan farkı yok stok ve çöp bir ortamda olmadıkça.Örneklendirme yapmaya çalıştım 2 yıl öncesine kadar Evga 2060 kullanıyordum yine aynı şekilde deviri yüksekti sıcaklık 3090 kadar değildi tabii ki kartın mining gördüğünü varsayıyorum ben aynı fiyata daha iyisi varsa bakılsın yoksa alınır.
siz dediyseniz inanırım hocamSıcaklık ve fan devri gayet iyiydi, boşuna onca tatava yaşanmış gibi hissediyorum