Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
SEN SORUNLU BİR UCUBE MİSİN KARDESİM KAC TANE WLİNE FTW3 3090 GECTİ ? YASİN KADAR 3090 FTW3 SİSTEM TAKİP SATMİSİMDİR EVGA FTW3 LER YUKSEK FAN DEVRİNDE CALİSİR VE AZ SES CİKARİR FAN YAPİSİ GUZELDİR NEYİ ANLAMİON SEN ROG 45 FAN DEVRİNDEYSE EVGA 65 70 OLUR ZATEN KARTİN URETİM SEKLİ OYLE SEN 50 45 FAN DEVRİNDE FTW3 GORDUN MU NE ANLATİONChip kalitesi gruptan ayrıldı valla kimseye bir şey anlatamam. Adamın aldığı kart ısınıyor. Başkasının kartı yüksek derece çalışıyor diye bu kartlar öyle çalışıyor diyor aynen kardeşim bütün kartlar senin kartın gibi çöp.
%68 fanlarda 71 derece çok bence almak istiyorsa alabilir öneren kişi kendisi alacak olsa almaz ama adama burda gelip al der aynen kardeşim.
Ben nediyorum sen nediyorsun be kardeşim. Evga fan yüzdesi fazla zaten adama fiyatı uygunsa alınabilir ama ben almam diyorum sen neyi zorluyorsun.SEN SORUNLU BİR UCUBE MİSİN KARDESİM KAC TANE WLİNE FTW3 3090 GECTİ ? YASİN KADAR 3090 FTW3 SİSTEM TAKİP SATMİSİMDİR EVGA FTW3 LER YUKSEK FAN DEVRİNDE CALİSİR VE AZ SES CİKARİR FAN YAPİSİ GUZELDİR NEYİ ANLAMİON SEN ROG 45 FAN DEVRİNDEYSE EVGA 65 70 OLUR ZATEN KARTİN URETİM SEKLİ OYLE SEN 50 45 FAN DEVRİNDE FTW3 GORDUN MU NE ANLATİON
Bizde forumca toplasip karta 20bin ver mi dedik ? Adam kart nasıl demiş sıcaklık yüksek mi demiş fan devri ve sıcaklığı normal diyoruz adam fiyat hakkında bişey dememiş ?Ben nediyorum sen nediyorsun be kardeşim. Evga fan yüzdesi fazla zaten adama fiyatı uygunsa alınabilir ama ben almam diyorum sen neyi zorluyorsun.
Örneklendirme yapmaya çalıştım 2 yıl öncesine kadar Evga 2060 kullanıyordum yine aynı şekilde deviri yüksekti sıcaklık 3090 kadar değildi tabii ki kartın mining gördüğünü varsayıyorum ben aynı fiyata daha iyisi varsa bakılsın yoksa alınır.Bu da alakasız bir cevap mesela. İki farklı ekran kartı firmasının farklı mimarilerini karşılaştırıyorsun. 3000serisinde bu sıcaklıklar gayet normal hatta iyi iken 4000serisinde sıcak, ortalama denilebilecek sıcaklıklar. Amd 6xxx serisi nvidia kadar ısınmıyor, çok düşük fan devirleri ve sıcaklıklarda çalışıyor. 7-8ay 37-39derecede warzone oynadım 6900xt toxic ile.
hepsi miningli ya bu 3090 ların bulamıyoz kiÖrneklendirme yapmaya çalıştım 2 yıl öncesine kadar Evga 2060 kullanıyordum yine aynı şekilde deviri yüksekti sıcaklık 3090 kadar değildi tabii ki kartın mining gördüğünü varsayıyorum ben aynı fiyata daha iyisi varsa bakılsın yoksa alınır.
E zaten ben evganin düşük fan devirli kartını görmedim 2070 Super vardı 70 fan devrinden assagi inmiyordu vatandan sıfır almıştımÖrneklendirme yapmaya çalıştım 2 yıl öncesine kadar Evga 2060 kullanıyordum yine aynı şekilde deviri yüksekti sıcaklık 3090 kadar değildi tabii ki kartın mining gördüğünü varsayıyorum ben aynı fiyata daha iyisi varsa bakılsın yoksa alınır.
Kartı sen mi sationZaten ucuz buluyorsa onu alıcak arakadaşa ben zorla kart satmıyorum.
evet o satıyoE zaten ben evganin düşük fan devirli kartını görmedim 2070 Super vardı 70 fan devrinden assagi inmiyordu vatandan sıfır almıştım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Kartı sen mi sation
Ekran kartı overclockuna 5-10dk girişsen dahi her chipin aynı kalitede olmadığını bilirsin.Chip kalitesi gruptan ayrıldı valla kimseye bir şey anlatamam. Adamın aldığı kart ısınıyor. Başkasının kartı yüksek derece çalışıyor diye bu kartlar öyle çalışıyor diyor aynen kardeşim bütün kartlar senin kartın gibi çöp.
%68 fanlarda 71 derece çok bence almak istiyorsa alabilir öneren kişi kendisi alacak olsa almaz ama adama burda gelip al der aynen kardeşim.
Doğru Founders Edition'a bile kıyıp mining yapan gördüm %90'ı miningli 2.el 3090'ların fiyatıda iyiyse al geç testlerde bir sorun yok olay iyice büyüyecek gibi yakında kitlenir konu.hepsi miningli ya bu 3090 ların bulamıyoz ki