Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Facebook gruplarında çok takılıyor isen herhangi bir grupta evga ftw3 yazıp arat. Evgaların hepsi yüksek fan devrinde çalışır. Bu sadece arkadaşın kartıyla alakalı bir durum değil yani. Furmarkta 65devir altı ftw3 görmedim ben, gördüyseniz siz gösterin lütfen.%68 fanlarda 71 derece kartı almak istiyorsa alsın o zaman.
Kardeşim sen manyak mısın ? Evgalarin fan yüzdesi devri yüksek diyorumİşte kime ne anlatacaksın tüm 3090lar %68 fanlarda 70 derece sanıyorlar. Fiyatı uygunsa belki alınabilir ama ben bu kartı almam
Tartışma bunlarla bir şey bildiği yok tek gerçek kendi kartları bunların.Kardeşim sen manyak mısın ? Evgalarin fan yüzdesi devri yüksek diyorum
Yok hocam bu değerleri söyleyen adamlar Grönland veya sibiryada falan yaşıyor olmasi lazım onlarca 3090 3080ti geçti elime bizzat sıfır arkadaşa rog aldıgimiz oldu hazır sistemde ben 3090 in yüzde 35 fan devrince 55 62 olduğunu görmedimEvet. Her Suprim X eğer stok ise (Ki belirtmemişsin) aynı ısınacak çünkü macun ve soğutma bloğu aynı. Tabii bulunduğun ortam önemli ama bu testler rastgele koşullarda yapılmıyor yani 62 derece olan Suprim X Erzurum da karın altında uzay montaj değilse muhtemelen tam yüke girmiyor.
Dostum yanlışın var gercekten fan devrleri yüksek evga kartların 70 derecede kötü değil kart mining görmüş belli ama gayet iyi sıcaklıklar suprim x gibi kartlar çok overpriced iken.İşte kime ne anlatacaksın tüm 3090lar %68 fanlarda 70 derece sanıyorlar. Fiyatı uygunsa belki alınabilir ama ben bu kartı almam
Bu da alakasız bir cevap mesela. İki farklı ekran kartı firmasının farklı mimarilerini karşılaştırıyorsun. 3000serisinde bu sıcaklıklar gayet normal hatta iyi iken 4000serisinde sıcak, ortalama denilebilecek sıcaklıklar. Amd 6xxx serisi nvidia kadar ısınmıyor, çok düşük fan devirleri ve sıcaklıklarda çalışıyor. 7-8ay 37-39derecede warzone oynadım 6900xt toxic ile.Dediği şey çok saçma bende rx 6800 gaming x var %30 fan devriyle en ağır oyunda ray tracingle bile 55 dereceyi geçmiyor lolde vesaire fan bile açmıyor kart
Adam LoL de fan açmıyor diyor abi delircem furmarkta fan açmayan kart mi varTartışma bunlarla bir şey bildiği yok tek gerçek kendi kartları bunların.
ben sadece oyunda kullancam mining çokmu büyük sorunDostum yanlışın var gercekten fan devrleri yüksek evga kartların 70 derecede kötü değil kart mining görmüş belli ama gayet iyi sıcaklıklar suprim x gibi kartlar çok overpriced iken.
Ben kaç tane evga ftw 3090 gördüm abi hepsinde yüzde 62 70 arası fan devri yüksek fan devri ama ses cikarmio evga öyle tasarlamış napalim evgaya mi sovekben sadece oyunda kullancam mining çokmu büyük sorun
Evga fan yüzdesi fazla zaten ben ona bir şey demiyorum ben sadece bu alınmaz diyorum. Zaten büyük ihtimalla miningli kart abdullah reis bile gddr6x miningli kart alınmaz diyor bunlar kendilerini avutuyor.Dostum yanlışın var gercekten fan devrleri yüksek evga kartların 70 derecede kötü değil kart mining görmüş belli ama gayet iyi sıcaklıklar suprim x gibi kartlar çok overpriced iken.
Sorun değil aynı fiyata daha iyisi varsa onu al ama değerler iyiben sadece oyunda kullancam mining çokmu büyük sorun