Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Kartın bundan haberi var mı?Sendede çok doğru olduğı söylenmez bundan 1 ay önce arkadaşım suprim x aldı. %30 fanlarda 62 derece? sen kimi kandırıyorsun
Bu sene içinde elime minimum 20tane top model 3070-3090 geçti. Evgaların fan devri yüksektir. Suprim en düşük fan devirli model. 62derecenin de kasa içinde 0x testte 62 derece olma ihtimali 0.Sendede çok doğru olduğı söylenmez bundan 1 ay önce arkadaşım suprim x aldı. %30 fanlarda 62 derece? sen kimi kandırıyorsun
Tek bir karta göre değil kardeşim. İkinci el satan facebook gruplarına bak bakayım miningli 3090'lar bu kadar çalışmıyor. Bu biraz fazla ben olsam alam diyorum ok Anlamadıysan farklı dilde yada e*sege anlatır gibi anlatabilir.Al işte 1 karta göre konuşuyor bu adamların bişi bildiği yok.
Dediği şey çok saçma bende rx 6800 gaming x var %30 fan devriyle en ağır oyunda ray tracingle bile 55 dereceyi geçmiyor lolde vesaire fan bile açmıyor kartSendede çok doğru olduğı söylenmez bundan 1 ay önce arkadaşım suprim x aldı. %30 fanlarda 62 derece? sen kimi kandırıyorsun
? her suprim x aynı mı ısınacakKartın bundan haberi var mı?
Alıntıyı görüntüle
Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmamak sizi alçaltmaz merak etmeyin. Arkadaşa yanlış bilgi vermektense doğru bilgi iletmeye çalışıyoruz.Tek bir karta göre değil kardeşim. İkinci el satan facebook gruplarına bak bakayım miningli 3090'lar bu kadar çalışmıyor. Bu biraz fazla ben olsam alam diyorum ok Anlamadıysan farklı dilde yada e*sege anlatır gibi anlatabilir.
Vay be bu kadar çalışmıyor demek güldürme beni neyse tartışmayacağım kart ortada tabikide isteyen alır istemeyen almaz.Tek bir karta göre değil kardeşim. İkinci el satan facebook gruplarına bak bakayım miningli 3090'lar bu kadar çalışmıyor. Bu biraz fazla ben olsam alam diyorum ok Anlamadıysan farklı dilde yada e*sege anlatır gibi anlatabilir.
%68 fanlarda 71 derece kartı almak istiyorsa alsın o zaman.Bilmediğiniz şeyler hakkında yorum yapmamak sizi alçaltmaz merak etmeyin. Arkadaşa yanlış bilgi vermektense doğru bilgi iletmeye çalışıyoruz.
Knk bunlarla tartışma Allah aşkına en iyi kart hep bunlarda oluyor zaten eş dostKartın bundan haberi var mı?
Alıntıyı görüntüle
Neredeyse evet? Sıcaklığı değiştirecek 2 önemli faktör var. Hava akışı, chip kalitesi. Ama bu farklar devasa değil kesinlikle. En iyi şartlardaki suprim x 68-69 ise en ortalama şartlarda bir suprimx 71-72ye kadar çıkabilir mesela.? her suprim x aynı mı ısınacakmantığını...
İşte kime ne anlatacaksın tüm 3090lar %68 fanlarda 70 derece sanıyorlar. Fiyatı uygunsa belki alınabilir ama ben bu kartı almamDediği şey çok saçma bende rx 6800 gaming x var %30 fan devriyle en ağır oyunda ray tracingle bile 55 dereceyi geçmiyor lolde vesaire fan bile açmıyor kart
Okurkan aklı dengemi yitirdim yitiricem adama evga ftw kerim fan yüzdesi yüksek diyorum kart olmuş gibi yorumlar var millet 0 fanda furmakrta 3090 i nasıl 55 derecede tutuyolar ben anlamıyorum bir benim aldığım kartlarda mi fan çalışıyor anasını satayimKnk bunlarla tartışma Allah aşkına en iyi kart hep bunlarda oluyor zaten eş dost![]()
Evet. Her Suprim X eğer stok ise (Ki belirtmemişsin) aynı ısınacak çünkü macun ve soğutma bloğu aynı. Tabii bulunduğun ortam önemli ama bu testler rastgele koşullarda yapılmıyor yani 62 derece olan Suprim X Erzurum da karın altında uzay montaj değilse muhtemelen tam yüke girmiyor.? her suprim x aynı mı ısınacakmantığını...