Kratos2008
80+ Silver
Dahası
Furmark değerleri nasıl arkadaşlar 2. el bu kart 3090
Parçalar iyi bir şey olmaz ben totalde 8 kart değiştirdim 5'i amd kart çok şükür sorun çıkartmadılar. Sapphire markasını önermiyorum ama Red devil öncelik asus ve xfx bakabilirsin.Corsair
OkParçalar iyi bir şey olmaz ben totalde 8 kart değiştirdim 5'i amd kart çok şükür sorun çıkartmadılar. Sapphire markasını önermiyorum ama Red devil öncelik asus ve xfx bakabilirsin.
ona bakmadım hocamKusra bakma arkadaşım ama sadece fury deyince yanlış anladım
Mesaj otomatik birleştirildi:
Fan devri rpm olarak nedir?
Okuma yazman varmı adam kartın öncesini bilmiyorum demiş mining çıkması da olabilir.Benim kartıma laf atıyor birde cahil seni.
kapalı kasa içerisinde ise, değerleri güzelfan ayarları %62 sıcaklık sabit 71-70
Üstat malına 2 çift bile laf etmedim lakin sen sen ol aldıgın para bereket olsun diyosan malın ayıbını gizleme ha malında ayıp yoksa fiyatın makulse başımın tacısın. Ama sen iyisin diye alnında yazmıyo babamın oğlu olsa incik cıncık bakarımBenim kartıma laf atıyor birde cahil seni.
Baksanız hoş olur bazı kartların max devri 2900 2750 arası bazıları 3300 3500 arası oluyor o yüzde ondan fark ediyorona bakmadım hocam
Senin yaptığın yorumlar cahilce kardeşim daha kartların diğer bilgilerini bilmeden yok 40fan 65 derece inanıp burda saçma sapan yorum yapıyorsun birde bilmişlik taslıyorsun sana genel global sonuçları atıyorlar ona bilre inanmıyorsun eğer bu işte detaylı bilgiye sahip değilsen boş yorum yapmayacaksın ben zaten arkadaşa gerekli bilgiyi verdim müneccim değilim kart miningli mi değilmi bilmiyorum dedim ama onun harici sıcaklık değerlerinde gram sıkıntı yok.Okuma yazman varmı adam kartın öncesini bilmiyorum demiş mining çıkması da olabilir.
Olması gereken normal değerlerfan hızını manuel olarak aylarıp baktım 1970rpm
Uzay montaj olur kapalı kasa olmaz yan kapakları açık olur, benim ki kapalı kasa testi idi kapaklar kapalı o çok değiştiriyor işte sıcaklık değerlerini fan hızını mantığıken sende kapalı kasa içerisinde kullanacağın için kapalı kasa içerisindeki test değerlerine bakman önemliAllah allah ben 6 ay önce kart alacaktım 3090lara baktım bir tane asus rog vardı furmarkta 65 derece %40 fanlarda onu almayı çok istedim ama bütçe yetmedi. O zaman ona biosta atılmış olabilir bilmiyorum garantili karttı ama kaçırdım valla (uzay montaj, hotspot değerini filan bilmiyorum ama)
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ram?
Sana demedim ben zaten anlayan üzerine aldı.Üstat malına 2 çift bile laf etmedim lakin sen sen ol aldıgın para bereket olsun diyosan malın ayıbını gizleme ha malında ayıp yoksa fiyatın makulse başımın tacısın. Ama sen iyisin diye alnında yazmıyo babamın oğlu olsa incik cıncık bakarım
Baksanız hoş olur bazı kartların max devri 2900 2750 arası bazıları 3300 3500 arası oluyor o yüzde ondan fark ediyor