Neler Yeni

RTX 3090 Kaç yıl götürür

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Sadece oyun içinse 3090`a gerek yok 3080Ti alabilirsin. İki kartın oyun performansları yakın. Hem 3090 çok ısınıyor, soğutasıyla uğraşmaya gerek yok, sürekli yüksek devir çevirip kafanı ütüler. 4000 serisinde de watt`lar atacaksa hiç bekleme zaten. 300w ve üstü çeken kartlarda artık 3 fanlı, tuğla kadar bloklu soğutucular bile yetersiz kalıyor, sürekli yüksek devir çevirip bize hoş olmayan fan sesi dinlettiriyorlar. Şu olaya çözüm bulmaları lazım.

Meter90ss

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
615
İsim
Mete C. E.
1080 tiler dlss ve rtx hariç halen canavar gibiler, üst düzey kartlar sizi üzmez, zaten oyun için rtx 3060ti ve üstünü alacak bütçe varsa amd net gereksiz.

FutFlix

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,500
İsim
Çağatay
Bu dolar bu durumdayken merak etmeyin aman aman daha yükselmez seçimde yaklaşıyor :D
Ayrıca ben 3060'ın çıkmasını bekleyene kadar bilgiyarsız kaldım elimde o para olsaydı yine beklerdim insanları bilmeden yargılamayın
Dolar yükselmez mi :) Merkez bankasının yıl sonu dolar kuru tahmini 19,65. Benim yıl sonu dolar kuru tahminim 21,30. Bu gün aldığınız bir ürün için 3 ay sonra pişman olmazsınız. Seçim yaklaşması ile dolar kuru sabit kalmaz veya düşmez aksine daha da artar çünkü seçim yatırımı için para harcanacak ve bu parayı kapatmak için daha çok para basacaklar doğal olarak TL değer kaybedecek.

TİTAN.

80+ Platinum
Bende öyle düşündüm ama 4000 serisde hata çıkacak mı çıkmayacak mı kaç w tüketecek parça değiştirmem gerekli mi diye düşünmektense direkt 3090 alırım. Çünkü aklıma şu soru geliyor 4000 serisi ile 3090 dan farklı ne yapabilirim? Genel olarak yine ayni 2K ultra da devam edeceğim. 1 üstünü beklemektense 5000 serisini beklerim daha iyi gibi.
Kanka psu bi upgrade şart olur çok yüksek ihtimal risk alıp bekliycem dersen eğer pcde sadece oyun oynuyorsan parayı altına yatır değer kaybetmesin

Touoa

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,234
İsim
Turuncu Keskin
Alabilecek imkanınız ve şu indirimler varken alın bence. Ben doların düşeceğine inanmıyorum ki şu sıralar kripto paralarda da biraz hareketlilik var hiç belli olmaz bir anda patlak verir. Daha 4-5 ay önce beğenmediğim monitörün fiyatı bile iki katında şu an.

Pchazir

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
314
İsim
Alper acar
Bu dolar bu durumdayken merak etmeyin aman aman daha yükselmez seçimde yaklaşıyor :D
Ayrıca ben 3060'ın çıkmasını bekleyene kadar bilgiyarsız kaldım elimde o para olsaydı yine beklerdim insanları bilmeden yargılamayın
ok

reynty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet sarı
Kanka psu bi upgrade şart olur çok yüksek ihtimal risk alıp bekliycem dersen eğer pcde sadece oyun oynuyorsan parayı altına yatır değer kaybetmesin
Edit de yapacağım.
Sadece oyun içinse 3090`a gerek yok 3080Ti alabilirsin. İki kartın oyun performansları yakın. Hem 3090 çok ısınıyor, soğutasıyla uğraşmaya gerek yok, sürekli yüksek devir çevirip kafanı ütüler. 4000 serisinde de watt`lar atacaksa hiç bekleme zaten. 300w ve üstü çeken kartlarda artık 3 fanlı, tuğla kadar bloklu soğutucular bile yetersiz kalıyor, sürekli yüksek devir çevirip bize hoş olmayan fan sesi dinlettiriyorlar. Şu olaya çözüm bulmaları lazım.
Edit vs işlerle uğraşacağım için lazım. Tabi oyunda oynayacağım 2K Ultra da kasam phanteks p500a soğutması baya iyidir yani soğutma ile ilgili sıkıntım yok. Bir de arkadaş 3080ti fiyatları 3090 dan yüksek ne alaka acaba 😂
Mesaj otomatik birleştirildi:

Doğru hem o sıkıntı hemde yeni kartın stabil çalışacağı dan kimse emin değil hatalarla uğraşmaktan bıktım.
Alabilecek imkanınız ve şu indirimler varken alın bence. Ben doların düşeceğine inanmıyorum ki şu sıralar kripto paralarda da biraz hareketlilik var hiç belli olmaz bir anda patlak verir. Daha 4-5 ay önce beğenmediğim monitörün fiyatı bile iki katında şu an.

Son düzenleme:

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
Edit vs işlerle uğraşacağım için lazım. Tabi oyunda oynayacağım 2K Ultra da kasam phanteks p500a soğutması baya iyidir yani soğutma ile ilgili sıkıntım yok. Bir de arkadaş 3080ti fiyatları 3090 dan yüksek ne alaka acaba 😂
Önümüz kış zaten boş ver ısınsın, petek yakma derdinden kurtarır. 2 kıştır odamda petek açmak yerine bilgisayarı açıyorum 😂😂

alpegetoptas06

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
584
İsim
Alp Ege Toptaş
Farklı bir fikir ama çok ihtiyacın yoksa şimdi sisteme paranı koyun kur korumalıya 4000 serisi çıkınca bir bakarsınız ne alemde her şey diye paranız da değer kaybetmez. Belki hoşunuza giden fiyatlara bir şey çıkar onu alırsınız ya da 3000 serisinde düşüş olur.

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,343
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler

reynty

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
25
İsim
mehmet sarı
Kışın odamı ısıtabiliyor işte, yazın nasıl olur sen düşün. Klimalı ortam şart.
Ben testlerini izledim öyle abartı bı sıcaklığı Yok MSI fazla güç tüketiyor oda max 76 falan görüyor.

Top Bottom