İkinci el platformlarına bakdığımda 15 den başlıyor görünüyor en düşük fiyat için ortalama da 19 binlerde en düşük 19 a satmayı düşünüyorum, aceba elimde bekletmeli miyim fiyatı artar mı veya düşer miRog Strix olursa 19 bine kadar çıkıyor normal modelleri 12 binden başlıyor kaça satmayı düşünüyorsun?
Hocam sahibinden 2,3 hafta önce aldım Asus tuf gamıng 13500'e aldım ama param güvende ile 14350'ye gelmiştiMerhaba arkadaşlar elimde rog strix 3090 var ve satmayı düşünüyorum yakın zamanda alanınız veya satanınız varsa bilgi verebilir mi kaça satabilirim ne kadar sürer satmam alıcı çıkar mı
İyi fiyata almışsınız hocam şuanda o fiyatlara göremedim ben özellikle böyle kaliteli markanın bir ürününüHocam sahibinden 2,3 hafta önce aldım Asus tuf gamıng 13500'e aldım ama param güvende ile 14350'ye gelmişti
İnşallah yükselir hocam, geçilirse bunun yerine hangi karta geçilmesini tavsiye edersiniz 4000 serisindenNe olacağı asla belli olmaz. Ben senin yerinde olsam yılbaşı zamını beklerdim. Piyasa yükselince 2. El de artar gibi. YTD
Valla hocam aldıkta sistem açınca sartel atıyor inşallah ekran kartı ile alakalı değildirİyi fiyata almışsınız hocam şuanda o fiyatlara göremedim ben özellikle böyle kaliteli markanın bir ürününü
İnşallah değildir hocam, başka ekran kartı ile deneyin birde ister isenizValla hocam aldıkta sistem açınca sartel atıyor inşallah ekran kartı ile alakalı değildir![]()
Baya zarar edeceğim desenizeBeyaz rog 18e gördüm bugün. Seninkide 16 17 eder
50Hangi sehirdesin
Yani 19 zor bir fiyat. O fiyata beyazları satılıyor o da maksimum. Tahminimce 16'ya gider.Merhaba arkadaşlar elimde rog strix 3090 var ve satmayı düşünüyorum yakın zamanda alanınız veya satanınız varsa bilgi verebilir mi kaça satabilirim ne kadar sürer satmam alıcı çıkar mı