Neler Yeni

İkinci el RTX 3090 vs RTX 4070 Ti Super

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ÖMER ÇELİK
Mining yaptiginda bisey olmuyor. Teste sokarsin bakarsin performans ve derecesine kabul edilebilir degerlerse alirsin zaten 1 hafta test edicem demissin kabul etmis 1 hafta boyunca kullanacagin programlari oyunlari vs oyna test et gerekirse bu konuya at sonuclari yardimci oluruz hocam. Mining yapinca kart ölmuyor ya da cöp olmuyor. Test degerleri iyise isterse ustunde tepinsin
aşırı derecede yanlış düşünüyorsun. 1 hafta kontrol eder sıkıntısı yoksa vs alır evet ama mining yapınca kart ölmüyor çöp olmuyor demen mantıksız cunku ekran kartı sadece sıcaklık değerlerinden ibaret değil. lütfen youtubeye miningli ekran kartı alınır mı diye arat ve öğren

eneskaya6

80+ Silver
aşırı derecede yanlış düşünüyorsun. 1 hafta kontrol eder sıkıntısı yoksa vs alır evet ama mining yapınca kart ölmüyor çöp olmuyor demen mantıksız cunku ekran kartı sadece sıcaklık değerlerinden ibaret değil. lütfen youtubeye miningli ekran kartı alınır mı diye arat ve öğren
2 tane teste sokar kartin nasıl oldugunu anlarim. Asıl sen youtube yaz mining kart ile normal kartin farki var mi diye. Bu kadar cahillik fazla. Millet kac tane video cekti yillarca calismis mining kartlar ile sifir kutusundan cikmis karti kıyasliyorlar aralarinda fark yok. Mantiken ful calisan kartta illa ki bi yorgunluk beklersin ama kagit uzerinde bi fark olmuyor
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bizim arkadaşı 3080 kullanıyor 4 tane gpu öldü 7/24 kullanmış 6ay-12 ay kullanmış, sence 3090 o fiyatta şüphe gelmedi mi?
Tanidikmis zaten benim cevremde de var %30-40 uyguna verebiliyorlar. He bu test etmeyip almak anlamina da gelmiyor. Normalde 3080nin ederi o fiyat

Dahası  
Reaksiyon skoru
57
İsim
ÖMER ÇELİK
2 tane teste sokar kartin nasıl oldugunu anlarim. Asıl sen youtube yaz mining kart ile normal kartin farki var mi diye. Bu kadar cahillik fazla. Millet kac tane video cekti yillarca calismis mining kartlar ile sifir kutusundan cikmis karti kıyasliyorlar aralarinda fark yok. Mantiken ful calisan kartta illa ki bi yorgunluk beklersin ama kagit uzerinde bi fark olmuyor
valla kalbin kırılmasın diye sana cahil demek istemedim ancak sen kullanmışsın. allah yolunu acık etsın guzel kardesım sen furmarka sok sıcaklıgı ıyı oldugu ıcın al kartı baska hıcbır seye dıkkat etme tamam.:))

eneskaya6

80+ Silver
valla kalbin kırılmasın diye sana cahil demek istemedim ancak sen kullanmışsın. allah yolunu acık etsın guzel kardesım sen furmarka sok sıcaklıgı ıyı oldugu ıcın al kartı baska hıcbır seye dıkkat etme tamam.:))
Aynen bende sadece furmark testine sokacaktim hatta onu da yapmayacaktim fanlari dönuyor mu diye kontrol edip alacaktim güzel Kardesim :) valla interneti kullanmak zor degil. Mining kart vs sıfır kart yaz youtube beni daha yorma :)

AGUMBA

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
813
İsim
Sercan GÖKALP
İlk 15 bin dedi sonra sıkı pazarlık yapınca fiyatı kırdı paraya sıkışık biraz ayrıca almadan önce getir 1 hafta test yapacağım dedi kabul etti alsam bile termal pad ve macun yenilemesi yapmayı düşünüyorum
Tamam ozaman sen güzelce test et ben de yurt dışı ürünü aldım testlerine bakıp ve sıkıntısız kullanıyorum. 1 hafta test garantin varsa çok çok iyi al 1 hafta istediğin kadar test et sonuçlara göre ver parayı. Ben de MSI yetkili servisini bir arayıp fiyat alacağım yd ürünlerine bakım yapıyorlar mı diye. Sıcaklığın fena değil maks 73 derece ama merak ettim ne fiyat verirler yada yaparlar mı

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Suprim gibi güzel bir model bu kadar fiyat farkına alınabiliyorsa ve tanıdığın da o karta temiz bakmışsa güzel bir alternatif.
Tabi 3090 ı zapt edebilecek bir PSUn olduğunu var sayıyorum :)

Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Ercan Güler
İlgilendiği Kategoriler
Bilgisayar Donanım, yazılım, oyunlar
Suprim gibi güzel bir model bu kadar fiyat farkına alınabiliyorsa ve tanıdığın da o karta temiz bakmışsa güzel bir alternatif.
Tabi 3090 ı zapt edebilecek bir PSUn olduğunu var sayıyorum :)
Hocam ne yalan söyliyeyim yaklaşık 7 yıldır kullandığım High Power marka 750W 80+ Bronze bir PSU var banamasın demedi yıllardır onu kullanıyorum iş görür diye hayal ediyorum

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
345
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Hocam ne yalan söyliyeyim yaklaşık 7 yıldır kullandığım High Power marka 750W 80+ Bronze bir PSU var banamasın demedi yıllardır onu kullanıyorum iş görür diye hayal ediyorum
o kadar eskiyse statlarda ufak bir düşüş olabilir. Tanıdık olduğundan alacağın zaman kartı getirsin kendi PCnde kartı zıbartacak testler aç. Orada kapanmazsa kullanabilirsin.
750w biraz sınır kalıyor kaliteli olması gerekiyor

ridvan k

80+ Bronze
Arkadaşlar AMD Ryzen 5 7500F ile DDR5 sisteme geçmeyi düşünüyorum düşük VRAM yüzünden hali hazırda pek çok oyunda RTX 3060 Ti ekran kartım zorlanmaya başladı RTX 4070 Ti Super ekran kartı mükemmel fakat başlangıç fiyatları 35 bin ₺ bandında değişiyor bir yakınım ise elinde MSI Suprim RTX 3090'ı olduğunu ve 12-13 bine bırakabileceğini söyledi 2K monitör de aldım yakın zamanda sizce mantıklı mı?
4070 ti super kesinlikle alınır ozellikle guncel olması

DecvaR

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
10
İsim
Decvar Tash
Kanka 4070 ti super al dlss3 var daha performansli kafani yormaz

Top Bottom