Birkaç farklı model gördüm. 7840hs işlemcili olanlar daha cazip geldi ama makul fiyata hiç iyi monitörü olan model göremedim. %45 NTSC monitörü olan modellerin sadece görüntü kalitesi kötü değil panel kötü olduğundan yavaş olduğundan da bahsediliyor.
İyi paneli olan 40 bin altında rtx 4060 ekran kartlı model önerisi varsa memnun olurum.
Öyle hocam, kutu üstünde de bir ibare yok muhtemelen. Satıcı karını biliyor genelde, çok mesajda satıcıya sorulan sorulara cevap gelmiyor. Ama üreticinin hatası ya da bilinçli tercihi, bence belirtilmesi gerekirdi. Belirtilmiyor ise farklı paneller kullanılıyor ve o anda üretici elinde ne varsa onu kullanıyor diye düşünürüm.
Oyun için hocam. Maalesef çoğu marka sitesinde belirtmiyor. Farklı paneller kullanılıyor muhtemelen. Acer nadir modelde %100 sRGB yazıyor.
Post automatically merged:
Bu arada 6800h ve 3070ti ile 7840hs ve 4060ti arasında kaldım. Sıcak da çalışsa 3070ti daha cazip gibi sanki aynı fiyata.
Post automatically merged:
Söyle bir durum da var. Ben laptopu sadece oyun oynamak için alacağım, aslında çok yeni oyunları oynamam da şart değil. 10 seneyi geçkin süredir hiç oyun oynamadım. Eskinin iyi oyunu da çok, far cry 3 var, fallout new vegas var. I3 1215 li laptop 10000 lira, 8gb da ram takıp 16 gb ram ve igpu ile de oynayabilirim. I3 1215u üstündeki UHD 64eu fena değil, çok I5 üstündeki 80eu dan da üstün. Biraz da bu yönden arada kaldım.