genel olarak 8 gb vram (oynadığın oyuna bağlı olmakla beraber) pek uzun bir süre götürmez. Dlss destekleyen oyunlarda bir şekilde kurtarırsın ama günümüzde 8 gb vram oyunları ucu ucuna kurtarıyor. Hatta kurtaramadığı çoğu oyun bile varŞimdi dostlar RTX4060 8GB Low,Medium,High,Ultra 1080p ayarlarda sırasıyla tahmini kaç yıl götürür?
(Sizi de uğraştırdım KB)
Şimdi dostlar RTX4060 8GB Low,Medium,High,Ultra 1080p ayarlarda sırasıyla tahmini kaç yıl götürür?
(Sizi de uğraştırdım KB)
2k monitor var korkuyorum dusuk fps alirim diye sistem kargoda monitor tercihini degistiricem en kötü satıp 1080p alıcamNe yaptığına göre değişir 20 inç 360p monitörle oynarsan 10 yıl götürür mesela 4k monitörle şuanda bile çoğu oyunu low ayarda oynarsın Biraz göreceli Konuyu açarken ne tarz oyunlar oynadığını ne amaçla kullanacağınızda eklersen ona göre ne kadar götüreceğini yazabiliriz.
Yani genelde pubg valo cs ve RDR2 ağırlıklı oyunlar oynuyorumNe yaptığına göre değişir 20 inç 360p monitörle oynarsan 10 yıl götürür mesela 4k monitörle şuanda bile çoğu oyunu low ayarda oynarsın Biraz göreceli Konuyu açarken ne tarz oyunlar oynadığını ne amaçla kullanacağınızda eklersen ona göre ne kadar götüreceğini yazabiliriz.
oynadığın oyuna göre değişir. Bendede 4060 var 2k monitörle oynuyorum Valorant gibi oyunlarda 500 fps alıyorum. Ama Cyburpank gibi ağır oyunlarda DLSS + RTX felan hepsi açıkken 130-150 arasında gidiyor. Ancak Yayıncılık felanda işin içine katarsan 2k da zor oluyor fps %30 oranında düşüyor Kart baya can çekişiyor. Mesela diablo 4 oynuyorum 2k da her şey orta seviye DLSS dengeli 130 fps Yayın açınca 80 fps düşüyor Aslında 2k nın hakkı 4060ti veya 4070 bence2k monitor var korkuyorum dusuk fps alirim diye sistem kargoda monitor tercihini degistiricem en kötü satıp 1080p alıcam
Asus dual 4060 8gb
Ryzen 5 5600
A520M-K
16 Gb ram
500Gb ssd
Yayın gibi bi derdim yok dlss falan hikayeli oyunlarda 70+ fps verse yeter bana csgoda fln 180 fpsi geçmesi yeterli ki orta grafikte oynuyorum csyioynadığın oyuna göre değişir. Bendede 4060 var 2k monitörle oynuyorum Valorant gibi oyunlarda 500 fps alıyorum. Ama Cyburpank gibi ağır oyunlarda DLSS + RTX felan hepsi açıkken 130-150 arasında gidiyor. Ancak Yayıncılık felanda işin içine katarsan 2k da zor oluyor fps %30 oranında düşüyor Kart baya can çekişiyor. Mesela diablo 4 oynuyorum 2k da her şey orta seviye DLSS dengeli 130 fps Yayın açınca 80 fps düşüyor Aslında 2k nın hakkı 4060ti veya 4070 bence
Her türlü işini görür ozamanYayın gibi bi derdim yok dlss falan hikayeli oyunlarda 70+ fps verse yeter bana csgoda fln 180 fpsi geçmesi yeterli ki orta grafikte oynuyorum csyi
NVIDIA kartlar gerçekten çok cimri AMD dende korkuyorum Watman hatası falan alırım diye korkmasam Rx6800Xt alacam :/oynadığın oyuna göre değişir. Bendede 4060 var 2k monitörle oynuyorum Valorant gibi oyunlarda 500 fps alıyorum. Ama Cyburpank gibi ağır oyunlarda DLSS + RTX felan hepsi açıkken 130-150 arasında gidiyor. Ancak Yayıncılık felanda işin içine katarsan 2k da zor oluyor fps %30 oranında düşüyor Kart baya can çekişiyor. Mesela diablo 4 oynuyorum 2k da her şey orta seviye DLSS dengeli 130 fps Yayın açınca 80 fps düşüyor Aslında 2k nın hakkı 4060ti veya 4070 bence
Şuanda bile yetmiyor olabilir. Her ne kadar 1440p'de görsem de fh5'te 10.3 gb civarı vram kullanımı vardı. Yani sınırda denilebilir 8 gb.Şimdi dostlar RTX4060 8GB Low,Medium,High,Ultra 1080p ayarlarda sırasıyla tahmini kaç yıl götürür?
(Sizi de uğraştırdım KB)