Agresif çıkma tutumunuzu anlamadım size kötü bir şey demedim bi tık atarlı gibisiniz atarınızı indirmenizi tavsiye ederim.sana mı soracağım, ayrıca 3070 varken 4060 kim ?
Agresif çıkma tutumunuzu anlamadım size kötü bir şey demedim bi tık atarlı gibisiniz atarınızı indirmenizi tavsiye ederim.sana mı soracağım, ayrıca 3070 varken 4060 kim ?
ben de 4060 ın fiyatını haketmediğini söyleyen birkaç şey görmüştüm o yüzden sordum buraya dao kadar hayal kırıklığı bir kart ki karşılaştırmasına bile bakmadım
agresiflik bir durum yok 4060 hazır sistemde uyguna gelmedikçe alınacak bir kart değil o yüzden yanlış yönlendirme yapmaAgresif çıkma tutumunuzu anlamadım size kötü bir şey demedim bi tık atarlı gibisiniz atarınızı indirmenizi tavsiye ederim.
2.el 3070-ti bakmalısınben de 4060 ın fiyatını haketmediğini söyleyen birkaç şey görmüştüm o yüzden sordum buraya da
3070ti olursa bütçemi aşıyor ama düz 3070 de bütçeme uygun bir sistem buldum incelersen sevinirim.Bu da link.agresiflik bir durum yok 4060 hazır sistemde uyguna gelmedikçe alınacak bir kart değil o yüzden yanlış yönlendirme yapma
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
2.el 3070-ti bakmalısın
+ olarak hazır sistem ile bedayavaya aldığı sistemi ekran kartını fahiş fiyata satıyorlar engellemek lazım
pahalı, parça parça ti lı toplarsın3070ti olursa bütçemi aşıyor ama düz 3070 de bütçeme uygun bir sistem buldum incelersen sevinirim.Bu da link.