Neler Yeni

Öneri rtx 4060 laptop öneri

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
Maksimum 42k seviyesine çıkabilirim bayadır araştırıyorum ama şuana kadar içime sinen bir cihaz olmadı siz ne önerirsiniz?

omerdgn42

80+ Bronze
Maksimum 42k seviyesine çıkabilirim bayadır araştırıyorum ama şuana kadar içime sinen bir cihaz olmadı siz ne önerirsiniz?
Mutlaka alın bu fiyat bu bilgisayar için bedava.

Claw's

80+ Silver
Mutlaka alın bu fiyat bu bilgisayar için bedava.
Laptop çok iyi, fiyat çok iyi.
İtopya'nın bu laptobu bu fiyata satmasında bir iş var ama hadi hayırlısı.
Satıcı hepsiburada veya amazon olsa peynir ekmek gibi satılır.

omerdgn42

80+ Bronze
Laptop çok iyi, fiyat çok iyi.
İtopya'nın bu laptobu bu fiyata satmasında bir iş var ama hadi hayırlısı.
Satıcı hepsiburada veya amazon olsa peynir ekmek gibi satılır.
Bana da acayip geldi normalde itopya vatan Teknosa falan laptopları çok pahalıya satıyor bu nasıl bu fiyatta anlamadım. Eğer konu sahibi İstanbulda yaşıyor ise direkt itopyaya gidip alabilir ürüne bakarak.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Peki hocam bu asus tuf ile karşılaştırsanız hangisi daha ağır basar sizce
2k fark var arada
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir de o lenovo loqda boşta m2 slotu ve boşta ram slotu var mı acaba

Bana da acayip geldi normalde itopya vatan Teknosa falan laptopları çok pahalıya satıyor bu nasıl bu fiyatta anlamadım. Eğer konu sahibi İstanbulda yaşıyor ise direkt itopyaya gidip alabilir ürüne bakarak.
Bir de dostum sen kullandığın loq'dan memnun musun sıcaklıkları vs. başını herhangi bir konuda ağrıttı mı?

Son düzenleme:

omerdgn42

80+ Bronze
Peki hocam bu asus tuf ile karşılaştırsanız hangisi daha ağır basar sizce
2k fark var arada

Bir de o lenovo loqda boşta m2 slotu ve boşta ram slotu var mı acaba

Bir de dostum sen kullandığın loq'dan memnun musun sıcaklıkları vs. başını herhangi bir konuda ağrıttı mı?
Lenovo loq'tan aşırı memnunum. Daha önce MSI, HP, Dell, Huawei, Apple kullandım aralarından en sevdiğim lenovo oldu. Diğerlerine göre çok daha fazla serin çalışıyor(huawei ve apple hariç çünkü onlar oyun bilgisayarı değil) ekranı çok güzel. Herkes şimdi gelecek lenovo bataryası kötü diye onlara aldanma. Şarjı %50 parlaklık ile +5 saat gidiyor. Şarj azalması da asla yaşamadım sık sık kontrol ediyorum. Oynadığım oyunlarda piyasanın en ağır oyunlarını yüksek ayar hali (last of us falan). Boşta m2 ssd ve ram slotu var. Ben 2X512 GB SSD 2x16 GB ram yaptım. Attığınız asus max 33 K eder. İşlemcisi aşırı berbat hem çok sıcak çalışıyor hemde çok kötü performansı var lenovonunkine göre. Lenovonun her şeyi asustan iyi bu attığım lenovo bu fiyattaki en iyi mükemmel cihaz.

Ömerfk

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
73
İsim
Ömer Faruk Kılıç
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Lenovo loq'tan aşırı memnunum. Daha önce MSI, HP, Dell, Huawei, Apple kullandım aralarından en sevdiğim lenovo oldu. Diğerlerine göre çok daha fazla serin çalışıyor(huawei ve apple hariç çünkü onlar oyun bilgisayarı değil) ekranı çok güzel. Herkes şimdi gelecek lenovo bataryası kötü diye onlara aldanma. Şarjı %50 parlaklık ile +5 saat gidiyor. Şarj azalması da asla yaşamadım sık sık kontrol ediyorum. Oynadığım oyunlarda piyasanın en ağır oyunlarını yüksek ayar hali (last of us falan). Boşta m2 ssd ve ram slotu var. Ben 2X512 GB SSD 2x16 GB ram yaptım. Attığınız asus max 33 K eder. İşlemcisi aşırı berbat hem çok sıcak çalışıyor hemde çok kötü performansı var lenovonunkine göre. Lenovonun her şeyi asustan iyi bu attığım lenovo bu fiyattaki en iyi mükemmel cihaz.
Anladım dostum sağolasın

Top Bottom