RTX 4060 MI RTX 4060 TI MI ?

7800XT gibi bir dev 19.699TL iken 4060 almak aptallıktır.

İkiside tek alınacak bi kart degil benim gözümde

Yani saf güç ve vram bakımında daha iyi olan 7700xt felan denk getiririm
arkadaşın güç kaynağı önerilenin altında ve kalitesi hakkında internette bilgi yok ondan dolayı 7700xt alması riskli olabilir.

Merhabalar Arkadaşlar ben birkaç yıldır Amd ekran kartı kullanıyorum ve farklılık olsun diye özellikle sürücü özelliklerinden dolayı (DLSS ve Fg) Nvidiaya geçmeye karar verdim.Fakat RTX 4060 ve RTX 4060 TI arasında kaldım.İnternette iki ekran kartının pek bir farkı olmadığını söylediler.Siz ne düşünüyosunuz bu konuda ayrıca ekran kartı önermeyin.Bu iki ekran kartından birisini almak istiyorum.
İntel arc b580 o fiyat bandındaki en iyi tercihtir diye düşünüyorum 12gb vram bulundurması ve yazılımsal olarak da amd'ye göre çok daha iyi durumda olmasından dolayı tavsiye ettiğim model arc b580 olacaktır üstelik render tarafında da tatmin edici bir kart.

İntel arc b580 o fiyat bandındaki en iyi tercihtir diye düşünüyorum 12gb vram bulundurması ve yazılımsal olarak da amd'ye göre çok daha iyi durumda olmasından dolayı tavsiye ettiğim model arc b580 olacaktır üstelik render tarafında da tatmin edici bir kart.
Yakınımda kimse intel kullanmadığı için yorum yapmıyacağım ve kullanmadığım içinde pek sıcak yaklaşamadım şahsen.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka 1 aydır rx 7700xt kullanıyorum asla hiçbir hata almadım her amd kullanan adama sor aynı cevabı verir.
peki performansı nasıl bide senin psu kaç w

Yakınımda kimse intel kullanmadığı için yorum yapmıyacağım ve kullanmadığım içinde pek sıcak yaklaşamadım şahsen.

b580 de güzel seçenek ama overhead sorunu vardı en son, uğraşmamak adına tavsiye etmem ama önden girmek istersen mantıksız bir gpu değil işlemcin 7500f veya üstü ise alabilirsin.

Hocam zaten b580 yeni bir kart ve 4060 ti seviyesinde bir kart olmasına rağmen 8gb yerine 12gb olması büyük bir avantaj. RT ve Xess (dlss muhalifi intel teknolojisi) oldukça güzel çalışıyor kesinlike 4060 ti almaktan daha mantıklı olacaktır. işlemciniz amd ise yine sorun çıkartmıyor uyumluluk konusunda iyi bir gpu.

Geri