O ekran kartı slotuna öylemi oturdurdun hocam yarısı çıkık o slotunda fotoğrafını bulanık atmışın göremiyorumda cubukla falan ulaşamaz mısınkirilmis midir diye çok korkuyorim normal taktım kilit sesi gelmedi cikarim dedim sol taraf cikti sag taraf cikmiyor
yok hocam ben tam taktım biraz sola takmak lazimmis ama tam oturdu kilitide acip takmistimO ekran kartı slotuna öylemi oturdurdun hocam yarısı çıkık o slotunda fotoğrafını bulanık atmışın göremiyorumda cubukla falan ulaşamaz mısın
yok hocam ben tam taktım biraz sola takmak lazimmis ama tam oturdu kilitide acip takmistim
usta şimdi buldum o clipsi kalemle itmeye calisiyorum hafif gucle acilmiyor sert itim mi?hocam bu durum benim başıma
da gelmişti sakin ol ve clips yerine ulaşmaya çalış ulaştıktan sonra clıps i aç ve sakince ekran kartını çıkar yumusak bir yerde montaj yapıyorsan masa gibi bir yere al ve ekran kartının sogutma bloğu tarafına bakarak montaj et (her yerinin oturduğundan emin ol )
hocam eger kalem yanlışlıkla bir yere kaymaz ise deneyebilirsinusta şimdi buldum o clipsi kalemle itmeye calisiyorum hafif gucle acilmiyor sert itim mi?
yani kaymamasına dikkat ethocam eger kalem yanlışlıkla bir yere kaymaz ise deneyebilirsin
usta guclude itiyorum hareket etmiyor ekran kartinin %70i zaten disardahocam eger kalem yanlışlıkla bir yere kaymaz ise deneyebilirsin
Mesaj otomatik birleştirildi:
yani kaymamasına dikkat et
çünkü kaydırırsan sistem devrelerine zarar verebilirsin
cikardim ustam simdi valla mutesekkirimhocam eger kalem yanlışlıkla bir yere kaymaz ise deneyebilirsin
usta bu 2.de boyle bir sey olmus kırılmış mıdır?hocam eger kalem yanlışlıkla bir yere kaymaz ise deneyebilirsin
usta 2.sey boyle kirilmis midir?Fotoğraf atar mısın?
hocam ikince dediğiniz yer kaplama olan yerdenmi bahsediyorsunuzusta guclude itiyorum hareket etmiyor ekran kartinin %70i zaten disarda
cikardim ustam simdi valla mutesekkirim
usta bu 2.de boyle bir sey olmus kırılmış mıdır?
usta 2.sey boyle kirilmis midir?
O şey normal büyük ihtimale başka bir kartada öyle gözüküyor fotoğraf da ama o karta nasıl bilmiyorum ama dene bir daha çok dikkatli tak olmadı youtbedan bakusta guclude itiyorum hareket etmiyor ekran kartinin %70i zaten disarda
cikardim ustam simdi valla mutesekkirim
usta bu 2.de boyle bir sey olmus kırılmış mıdır?
usta 2.sey boyle kirilmis midir?
evet hocam
kirilmis midir diye çok korkuyorim normal taktım kilit sesi gelmedi cikarim dedim sol taraf cikti sag taraf cikmiyor