Neler Yeni

Rtx 4060 performansta sorun varmı ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
Arkadaşlar işlemci i7 12700H ekran kartı rtx 4060 140w performansı nasıl sorun varmı ?
Mesaj otomatik birleştirildi:

Vsync açık

Ekler

• 17339193123731302980353165535772.jpg
    17339193123731302980353165535772.jpg
    3.4 MB · Hit: 63
Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Bir sorun olduğundan mı şüpheleniyorsunuz yada sorun mu deneyimlediniz ?

87 derecede kalıp duruyo
87 derece ideal max sıcaklık daha üst bir termal ısıya çıkmaması iyi bişey , sistem kendini koruyor olabilir hız aşırtma gibi özelliklerle bu durumu aşabilirsiniz ama çok önermiyorum gayet iyi gözüküyor

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Bir sorun olduğundan mı şüpheleniyorsunuz yada sorun mu deneyimlediniz ?

87 derece ideal max sıcaklık daha üst bir termal ısıya çıkmaması iyi bişey , sistem kendini koruyor olabilir hız aşırtma gibi özelliklerle bu durumu aşabilirsiniz ama çok önermiyorum gayet iyi gözüküyor
Peki yayını kasmadan açabilir mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Yayından kastınız nedir tam anlayamadım , twitch , kick tarzı yayın platformları için mi ?

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Hocam bu bilgiyi verebilmem için canlı yayınlara hakim olmam lazım maalesef pek bir bilgim yok ama şöyle söyleyim , elinizdeki ekran kartı başarılı güçlü bir kart lol , cs go , valorant tarzı oyunlar için yayın düşünüyorsanız muhtemelen işlemcinizden beslenen oyun başarılı bir yayın yapmanızı sağlar ama triple A oyunlar için yeterli olacağını düşünmüyorum , ayrıca ram miktarınızın da min 16 gb olması lazım onu eklemediğiniz için yazmak istedim

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Hocam bu bilgiyi verebilmem için canlı yayınlara hakim olmam lazım maalesef pek bir bilgim yok ama şöyle söyleyim , elinizdeki ekran kartı başarılı güçlü bir kart lol , cs go , valorant tarzı oyunlar için yayın düşünüyorsanız muhtemelen işlemcinizden beslenen oyun başarılı bir yayın yapmanızı sağlar ama triple A oyunlar için yeterli olacağını düşünmüyorum , ayrıca ram miktarınızın da min 16 gb olması lazım onu eklemediğiniz için yazmak istedim
Ram 8 32 veya 64 yapıp başlayacam

Dahası  
Reaksiyon skoru
162
İsim
Mert Güler
Şimdiden başarılar dilerim ekran kartınızda bir sorun yok ama işlemciniz o yükü kaldırır mı bilemiyorum dediğim gibi çok hakim değilim bu konulara , bi yerden ufak ufak başlayıp ilerde daha iyilerini alırsınız umarım 🙏 rekabetçi oyunlar için düşünüyorsanız ben başarılı bir şekilde yayın yapacağınızı düşünüyorum daha bilgili arkadaşlar da birazdan yazarlar size

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
Şimdiden başarılar dilerim ekran kartınızda bir sorun yok ama işlemciniz o yükü kaldırır mı bilemiyorum dediğim gibi çok hakim değilim bu konulara , bi yerden ufak ufak başlayıp ilerde daha iyilerini alırsınız umarım 🙏 rekabetçi oyunlar için düşünüyorsanız ben başarılı bir şekilde yayın yapacağınızı düşünüyorum daha bilgili arkadaşlar da birazdan yazarlar size
Değer verdiniz için teşekkür ederim

Vapelord

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
209
İsim
Yağız DERELİ
Arkadaşlar işlemci i7 12700H ekran kartı rtx 4060 140w performansı nasıl sorun varmı ?

Vsync açık
Sıcaklıklarınız yüksek. Bu nedenle cihaz bir süre sonra termal limite düşmüş. Nvidia mobil grafik kartları 87 dereceye ulaşınca frekans kısmaya başlar. Örnek olması adına kendi cihazımın sonucunu paylaşıyorum. Mümkün olduğunca sizin test ile aynı yapmaya çalıştım:
Screenshot_2 (1).png

Dahası  
Reaksiyon skoru
11
İsim
Sjsjsjsjjssj
Sıcaklıklarınız yüksek. Bu nedenle bir süre sonra termal limite düşmüş. Nvidia mobil grafik kartları 87 dereceye ulaşınca frekans kısmaya başlar. Örnek olması adına kendi cihazımın sonucunu paylaşıyorum. Mümkün olduğunca sizin test ile aynı yapmaya çalıştım:Alıntıyı görüntüle
Peki termal limiti kaldırıpta daha fazla performans veremez mi ?

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,047,914
Üyeler
166,292
Son üye
Skoul
Top Bottom