Rtx 4060 vs Rx 7600 xt

Yinede amd tercih edebilirsin driver ile birlikte tam oyun icin bi ekran karti butceyi birazdaha zorlarim dersen 7700de alabilirsin ama 7600 de cok mukemmel
işlemcim darboğaz yapacağı için o kadar yükselmek istemiyorum

Denedigini sanmiyorum bu arkadasin amd ekran kartlarini
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Uygun olani neyse onu tercih et dostum ben amd oneririm ben kullaniyorum uzun zamandir hic bir sık8ntı yasamadim amd taraginda
Çok kararsız kaldım bende

Uzun zaman sonra AMD'den Nvidia'a gectim rahatlik, huzur varmis. 6600XT'den 4060Ti'a gectim evet 4060Ti daha guclu de, 6600XT ile cekmedigim driver sorunu kalmadi AFMF guncellemesi geldikten sonra.

Uzun zaman sonra AMD'den Nvidia'a gectim rahatlik, huzur varmis. 6600XT'den 4060Ti'a gectim evet 4060Ti daha guclu de, 6600XT ile cekmedigim driver sorunu kalmadi AFMF guncellemesi geldikten sonra.
Tecrübeleriniz için teşekkür ederim hocam

Nereden alıcaksın önemli olan bu birde hangisi kaç kuruş ?4060 alana neden aldın denmez 7600 alana kas gücü yüksek ama keşke 4060 alsaydın derler 😂 dlss filan yüzünden karar senin karşılaştırmaları izle youtubedan hangi oyunları ağırlıklı oynuyorsun hangisinde kaç fps vermiş vs .

Nvdia stabil driver konusunda ama ben yıllardır rx serisinin her modelini kullandım vallahi driver sorunu çekmedim ben temiz formatçıyımdır her yeni parça değişikliğine yeni windows kurulmalı. 👍

Ben 6700 XT kullanıyorum ve çok memnunum. Driver sorunu bir defa bile yaşamadım. Adrenalin Edition ile grafik ayarlarını da kişiselleştirip güzel bir oyun deneyimi yaşarsın. Zaten AMD ekran kartları özellikle çoğu online oyunda daha çok FPS veriyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,200,692
Üyeler
190,787
Son üye
mticrayzen
Geri