RTX 4060'tan geçilebilecek karttlar

Lisan

80+
Reaksiyon skoru
0
RTX 4060 ekran kartım var, karttan memnunum her oyunu oynayabiliyorum ama 8 GB VRAM de günümüz için ortalama özellikle, bu sene çıkacak oyunlar için hiç yeterli değil. Sistem özelliklerim:

R5 5600.
16 GB RAM.
1080p monitörüm var 2K oyun oynamıyorum. 4060 yerine bu sisteme alabileceğim VRAM'i yüksek ekran kartı olarak neye geçmeliyim 0 veya 2. el olarak?

2. el olarak alınabililecek veya uzak durulması gereken kartlar hangileri?

Sıfır olarak 9060XT 16 GB ideal. B580 ve 5060'tan uzak dur.

RTX 4060 ekran kartım var, karttan memnunum her oyunu oynayabiliyorum ama 8 GB VRAM de günümüz için ortalama özellikle, bu sene çıkacak oyunlar için hiç yeterli değil. Sistem özelliklerim:

R5 5600.
16 GB RAM.
1080p monitörüm var 2K oyun oynamıyorum. 4060 yerine bu sisteme alabileceğim VRAM'i yüksek ekran kartı olarak neye geçmeliyim 0 veya 2. el olarak?

2. el olarak alınabililecek veya uzak durulması gereken kartlar hangileri?
PSU yazmamışsınız ama ikinci el 6800xt güzel olur bu arada şey gibi olmasın ama 1080pde 8 VRAM kötü değil yeterli

PSU yazmamışsınız ama ikinci el 6800xt güzel olur bu arada şey gibi olmasın ama 1080pde 8 VRAM kötü değil yeterli
gta 6 witcher 3 crimson desert gibi oyunları açmak için muhtemelen yeterli dlss ile rahatça oynarım ama 8 gb vram ile bu kart bana en fazla kaç sene daha gidebilir ki

gta 6 witcher 3 crimson desert gibi oyunları açmak için muhtemelen yeterli dlss ile rahatça oynarım ama 8 gb vram ile bu kart bana en fazla kaç sene daha gidebilir ki
Yani bütçeniz varsa değişebilirsiniz ama diğer bileşenleriniz ile son derece denk bir kart bu sistemi rahat 1080pde 2 yıl daha kulanırsınız bence bütçe biriktirin satıp komple sıfır sistem dizersiniz hemde ram krizi bitmiş olabilir o zamans şimdilikte FPS artışı isterseniz güzel bir bakım ve overclok iyidir

Geri