Zaten hiç olmuyor demedim. 10 sistemin 2 si oluyordur. Itopya zaten pahalı bir yer diğer sitelere göre. Size 3 bin aşağısı uygun gelebilir başkasına 7 bin aşağısı uygun gelir.modart m9 ve modart blue almış biri olarak sana katılmıyorum
Yok 7500f 4060ti 16gb satış fiyatları belli Taner hoca Intel 13400f ddr4 sistemi 29 a çıkardı sen hesap et25 cvivarı gelme şansı var mı arkadaşlar ?
vatanda olmayınca taksit şansı da yok hayırlısı diyelim umarım ihtiyacı olanların ihtiyacını karşılar .Yok 7500f 4060ti 16gb satış fiyatları belli Taner hoca Intel 13400f ddr4 sistemi 29 a çıkardı sen hesap et
Vatana gidip sistem alamadın galibaBu adam bozmadıysa videodan önce bile birçok ipucu verir insanlar rahat eder. PCH nin yaptığı saçmalığı yapmaz kısacası.
Zamanında modartın bir sistemini almıştım, ne alacağımı bilerek almıştım valla stok da öyle çok hızlı bitmemişti.
Daha önce aldım sorun yaşamadımsinerji bilgisayardan hazır sistem alınır mı sorunsuz gelirmi biraz çekindim
Çok güzel firma alınırsinerji bilgisayardan hazır sistem alınır mı sorunsuz gelirmi biraz çekindim
Abi ben size söyleyeyim bu modart'ın sistemi Goat v4'e dis olarak çıktığı için bu kadar değişik konuşuluyor yok o kadar f/p değil filan. Normal zamanda çıksa uçar kaçardı, açıkçası durum bu bence. Millet Goat serisi performansı bekliyor, hayır adamlar Goat için 5 aydır milleti bekletiyor, bunlar diğerine nazaran daha geç hazırlıyor. Ne olması lazım bilmiyorum.Çok güzel firma alınır
Daha önce alışveriş yaptım. Temiz firmadır, sorun yaşatmaz.sinerji bilgisayardan hazır sistem alınır mı sorunsuz gelirmi biraz çekindim
Goat 4070 süper haricî o kadar beklentiyi karşılamadı bana göre onun dışında diğer sistemler mükemmel de değildi piyasa Haziran dan sonra daha değişik bir hâl alacak şuan aldıklarinizi bir daha zor alırsınız benden söylemesi o yüzden her fırsatı değerlendirmeye bakın en ufak İndirim bile olsaAbi ben size söyleyeyim bu modart'ın sistemi Goat v4'e dis olarak çıktığı için bu kadar değişik konuşuluyor yok o kadar f/p değil filan. Normal zamanda çıksa uçar kaçardı, açıkçası durum bu bence. Millet Goat serisi performansı bekliyor, hayır adamlar Goat için 5 aydır milleti bekletiyor, bunlar diğerine nazaran daha geç hazırlıyor. Ne olması lazım bilmiyorum.