Kürşat Bey
80+ Titanium
- Reaksiyon skoru
- 16,008
Bu adam hep çıkartıyorYeni sistem yapıyormuş PC hocasından sonra sizce ne gelir alamayanlar bari bunu değerlendirsin bence iyi bişeyler çıkarsa
Neden öyle düşündün knkaBu adam hep çıkartıyorgenelde fos oluyor.
Bu nasıl çıkar bilmiyorum ama genelde öyle oluyorNeden öyle düşündün knka
çünkü cıdden oyle kanala bıraz goz gezdırırsen anlarsın modart en sevdıgım teknolojı kanalıdır ama gercek bu maalesefNeden öyle düşündün knka
Bu adam bozmadıysa videodan önce bile birçok ipucu verir insanlar rahat eder. PCH nin yaptığı saçmalığı yapmaz kısacası.Yeni sistem yapıyormuş PC hocasından sonra sizce ne gelir alamayanlar bari bunu değerlendirsin bence iyi bişeyler çıkarsa
Genelde itopya ile yapıyor mağaza satışı olmuyor fiyat avantajı da oluyor bence ben kötü bir durumunu görmedim bu sefer bence değişik şeyler görebilirizBu adam bozmadıysa videodan önce bile birçok ipucu verir insanlar rahat eder. PCH nin yaptığı saçmalığı yapmaz kısacası.
Zamanında modartın bir sistemini almıştım, ne alacağımı bilerek almıştım valla stok da öyle çok hızlı bitmemişti.
goatı yediremedi herhalde xdYeni sistem yapıyormuş PC hocasından sonra sizce ne gelir alamayanlar bari bunu değerlendirsin bence iyi bişeyler çıkarsa
Mining dönemleri 7000TL ye hazır sistem alıp 3 ay sonra ekran kartını 6500TL ye satmıştım. Güzel günlerdiGenelde itopya ile yapıyor mağaza satışı olmuyor fiyat avantajı da oluyor bence ben kötü bir durumunu görmedim bu sefer bence değişik şeyler görebiliriz
Ben al sat yapmıyorum artık istesem gider alırdım aldırırdim umrumda da değil kim ne derse desin eskiden yapıyordum bu 32 ye alıp 45 e satanlar gibi de değilim ayrıca beni hiç kimse ile kıyaslamayıngoatı yediremedi herhalde xd
sana söylemedim knk facebookta modart ile pchocası atıştılar modart sistemleri kötüledi pchocası artık herkes yoluna baksın dost bilirdik falan yazdı görmedin galibaBen al sat yapmıyorum artık istesem gider alırdım aldırırdim umrumda da değil kim ne derse desin eskiden yapıyordum bu 32 ye alıp 45 e satanlar gibi de değilim ayrıca beni hiç kimse ile kıyaslamayın