Neler Yeni

Yardım Rtx 4070 ekran kartından tam performans alamıyorum

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Windows 7'den 10'a geçiş güzeldi.
Artık işletim sistemine özel bir Store, daha güzel ve yeni bir arayüz, ayarlama, destek vs.
Ancak 10'dan, 11'e geçiş boştu ya. Gerçekten 11'de olan her şey 10'da da olurdu.
Tek fark görünüm işte menüler, pencere köşeleri vs.
Bana kalırsa Windows 11 sadece bir görünüm, skin paketi gibi bir şey olarakta çıkabilirdi.
Şöyle bir şey var bide.
Nvidia driver yazarken Windows 10 ile 11'e aynı altyapıda sunuyor. Hani altyapıda da bir değişiklik yok.
Cidden Windows 11 ne gereği vardı yani.
Windows 10 yaptıklarında bu artık son, daha yapmıcaz, bu son seviye dediler. Bencede öyle ama görünüm paketi, skin paketi gibi ayrı opsiyon sunmak yerine direkt ayrı işletim sistemi(sözde) saçma oldu. Birde ayrı işletim sistemide değil, altyapı aynı.
Mimarisi,Altyapısı aynı dediğin gibi Win10Pro+ yada daha otantik bir isim bulunup özelleştirmesi linux tarzında olan özel bir sürüm olarakta çıkartabilirlerdi win 11 demek yerine dahada iyi olurdu bence

Ceasar123

80+ Silver
Mimarisi,Altyapısı aynı dediğin gibi Win10Pro+ yada daha otantik bir isim bulunup özelleştirmesi linux tarzında olan özel bir sürüm olarakta çıkartabilirlerdi win 11 demek yerine dahada iyi olurdu bence
Evet. Derlerdi ki "Biz bu görünümü daha profesyonel görüyoruz Windows 10 Pro bu artık, tek fark görünüm".
Windows 11 adı harcandı bitık.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Evet. Derlerdi ki "Biz bu görünümü daha profesyonel görüyoruz Windows 10 Pro bu artık, tek fark görünüm".
Windows 11 adı harcandı bitık.
Windowsların Pro sürümlerinin pek bir avantajı yok artık Win7 de öyle miydi Home,Professional,Ultimate Ki Professional sürüm kullanırdım ben hep elimde key vardı.

Ceasar123

80+ Silver
Windowsların Pro sürümlerinin pek bir avantajı yok artık Win7 de öyle miydi Home,Professional,Ultimate Ki Professional sürüm kullanırdım ben hep elimde key vardı.
Oyun oynayan yada çok daha farklı işlerle uğraşmayan biri için evet hiçbir fark yok denilebilir.
Pro'da olup, Home'da olmayanlar;
-Bitlocker yok
-Gpedit.msc (grup düzenleyici ilkesi) yok
-Windows kendi uzak masaüstü uygulamasında kontrol etme yetkisi yok, sadece bağlanılıyor.
-Ticari amaçlı, şirket windows güncellemeleri yok.
-Hyper-V yok
-Azure AD yok
-Otopilot yok
-DirectAccess yok
Ve daha adını bilmediğim 10 tane şirket yararına uygulamalar falan yok.

Ben şahsen bitek burdan gpedit den mahrum kalıyorum.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Oyun oynayan yada çok daha farklı işlerle uğraşmayan biri için evet hiçbir fark yok denilebilir.
Pro'da olup, Home'da olmayanlar;
-Bitlocker yok
-Gpedit.msc (grup düzenleyici ilkesi) yok
-Windows kendi uzak masaüstü uygulamasında kontrol etme yetkisi yok, sadece bağlanılıyor.
-Ticari amaçlı, şirket windows güncellemeleri yok.
-Hyper-V yok
-Azure AD yok
-Otopilot yok
-DirectAccess yok
Ve daha adını bilmediğim 10 tane şirket yararına uygulamalar falan yok.

Ben şahsen bitek burdan gpedit den mahrum kalıyorum.
Bende Hyper-V ve Gpedit'ten kalıyorum özellikle

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Hyper-V ben kullanmadım hiç ya.
Oracle Virtual Box kullandım hep.
Bi ara Linux için kullanıyordum (not: hala linuxa alışkın değilim) sonrasında bi ayarları falan bozuldu çalışmadı birdaha Linux BSD si

Ceasar123

80+ Silver
Bi ara Linux için kullanıyordum (not: hala linuxa alışkın değilim) sonrasında bi ayarları falan bozuldu çalışmadı birdaha Linux BSD si
Ben yaptığım Custom İsoları denemek için kullanıyorum.
1720220795121.png

Onun dışında ben hiç sorun yaşamadım bunda.

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Dahası  
Reaksiyon skoru
20
İsim
Yunus emre
Neyden kaynaklı bilmiyorum ama sende bir sorun var, ben i5 12400F ve 4070 ile 3440x1440p'de (Windows 11 Home) senden daha iyi değerler alıyorum. Oyun içi sıcaklık değerleri nasıl? Oyun içi işlemci ve ekran kartı kullanımları nasıl? PSU'n kaç watt?
PSU 750w altın sertifikalı msı marka bir PSU,sıcaklık değerlerim yanlış hatırlamıyorsam ekran kartı 50-60 derece işlemci ise 60 derece falandı ama kullanım değerlerini tam hatırlamıyorum.Yakınds paylaşacağım

Necromancerr

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,534
İsim
Emre
Discord
necromancerr
Ben daha lise 2 oldum yeni.
Vakit uzun, üni derdim yok daha.
Seni bilmem.
Benim lise bitti Asgari ücretli çalışıyorum şuanda Sınav sonuçlarını bekliyorum ona bağlı olarak ya sezonluk işçi yada devamlı işçi olarak devam edeceğim ilk günümdü.

Top Bottom