Hocam bu Asus dual RTX 4070 neden %5 gpu kullanımı var ya ve birde 50-100ms var hareket ediyorum çok çok geç algılıyor FPS zaten çok düşük bu sorun ne
Rust , Cod modern warfare II warzone. Sürücüler son sürüm güncel.Hocam hangi oyun ? gpu yeni çıktığı için uyumsuzluklar olabilir henüz böyle bir sorunla karşılaşmadım ama tahminde bulunuyorum driver güncellediniz mi geforce experience üzerinden
Dahili grafik birimi bulunmuyor.işlemcinizin dahili grafik birimi bulunuyor mu ? sistem cpu üzerindekini kullanıyor olabilir
İşlemci sıcaklığı Msi afterburner uygulamasında oyundayken 51°C. Oyun dışında 30-35°.işlemci çok ısınıyorsa frekanslarını düşürüp ekran kartını darboğaza sokuyor olabilir mi ?
550 watt besler mi 4070 iDahili grafik birimi bulunmuyor.
Sistemim:
Ryzen 5 5600x, Asus Dual RTX4070 12G, MSI B450 Tomahawk Max, Kingston A2000 500gb nvm2 ssd, Kingston HyperX Fury DDR4 2x8 CL16 3200Mhz, XPG Pylon 550w, Ranker Cygnus V2, Arctic Freezer 34 eSports DUO.
Başka yapabiliceğim testler var mı hocam çok canım sıkıldı sabahtandır bunu düzeltmeyi deniyorum. Psu yetmiyor desem Psu yetmeyince bilgisayarı kapatır diyorum öyle bir durum da yok.sıcaklıklar da normal hatta çok iyi seviyelerde oyun içi ayarlarda bi sıkıntı olabilir mi ? örneğin fps kısıtlama vb. Ekran kartını furmark ile test ederseniz sorunun kaynağını bulmamız daha kolay olur
evet psu yetmediği zaman sistem reset atıyor kendine. OCCT ile tüm bileşenleri aynı anda test edebilirsiniz hocam zamanında kendi sistemimle ilgili bir sorun olduğunda o programı kullanmamı önermişti gaming.gen.trBaşka yapabiliceğim testler var mı hocam çok canım sıkıldı sabahtandır bunu düzeltmeyi deniyorum. Psu yetmiyor desem Psu yetmeyince bilgisayarı kapatır diyorum öyle bir durum da yok.
Sonuçlar:sıcaklıklar da normal hatta çok iyi seviyelerde oyun içi ayarlarda bi sıkıntı olabilir mi ? örneğin fps kısıtlama vb. Ekran kartını furmark ile test ederseniz sorunun kaynağını bulmamız daha kolay olur