bütçe nedirfiyatı uygun ölü piksel falan çıkmayan üzmeyecek monitör arıyorum 2kda oyunları oynayacağım önerisi olan var mı
samsungun bu versiyonunu önermiyorum, 32" olanını kullanıyorum ölü piksel sorunu yaşayanı görmedim, curve olduğu için ışık sızması görünmüyor sadece telefon kamerasıyla bakarsanız parlamaları görebilirsiniz. zamanında forumda 2.5 gibi bir fiyata düşmüştü MM'den almıştık, fakat tepkileri çok yavaş. Sayfaları vs kaydırırken yazıların yıkarı doğru gölgesini görecek kadar tepkileri kötü siyah tepkisi çok yavaş.bütçe 10k ve altı
Mesaj otomatik birleştirildi:
Odyssey G5 27" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 - PttAVM.com - 2025
Odyssey G5 27" Qhd 2k 1ms 144hz Freesync Hdr10 1000r Kavisli Va Gaming Monitör uygun fiyat avantajları ile PttAVM.com'da! Siparişini hemen ver! - 2025www.pttavm.com
ASUS 27" VG27AQA1A 1Ms 170Hz DP HDMI FreeSync/G-Sync 2K VA Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
ASUS 27" VG27AQA1A 1Ms 170Hz DP HDMI FreeSync/G-Sync 2K VA Gaming Monitör fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'dawww.vatanbilgisayar.com
bu ikisi nasıldır