Neler Yeni

RTX 4070 Super Eagle 24.5k Alınır MI

Shourd

80+ Gold
https://www.incehesap.com/gigabyte-...eagle-oc-12g-gaming-ekran-karti-fiyati-70236/ alsamı bilemedim pc tolicam daha hiç bişi almadım tek bu parçyı almak saçma geldi önümüzde kasım indirimleride var sizce indirim güzelmi
yani pek uygun değil fiyatı normal sayılır önerim budur

bütçe yoksa o kadar

bu arada 4070 süper güzel karttır üzmez pek ama 7900xt varken tercih etmem ben

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
EREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
aga kartın nasıl olduğunu biliyorum tecrubemde var ama piyasayla alakalı fikrim yok fiyatları takiğ
yani pek uygun değil fiyatı normal sayılır önerim budur

bütçe yoksa o kadar

bu arada 4070 süper güzel karttır üzmez pek ama 7900xt varken tercih etmem ben
kartı biliyorum tecrubemde var sadece piyasayı takip edemedim oyuzden fiyat uygunmu aynı fiyata gelirmi bilemedim amd kart kulanmam ben fps oynuyom refrex kulanıyorum hafif ön yargıda var nvdıa dışı kulanmam

Shourd

80+ Gold
aga kartın nasıl olduğunu biliyorum tecrubemde var ama piyasayla alakalı fikrim yok fiyatları takiğ

kartı biliyorum tecrubemde var sadece piyasayı takip edemedim oyuzden fiyat uygunmu aynı fiyata gelirmi bilemedim amd kart kulanmam ben fps oynuyom refrex kulanıyorum hafif ön yargıda var nvdıa dışı kulanmam
fps türü oyunlar için amd daha mantıklı olur fp anlamında çünkü fps türü oyunlar için aşırı teknoloji yok gene hikayeli oyunlarda dlss ray tracing gibi şeylerde üstün ama fps oyunlarında amd daha mantıklı olur emin ol paranın hakkını alırsın

EREN PC

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
105
İsim
EREN
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
fps türü oyunlar için amd daha mantıklı olur fp anlamında çünkü fps türü oyunlar için aşırı teknoloji yok gene hikayeli oyunlarda dlss ray tracing gibi şeylerde üstün ama fps oyunlarında amd daha mantıklı olur emin ol paranın hakkını alırsın
knk o iş öyle olmuyo amd kulanan e sporcu gördunmu bide soru başka

Shourd

80+ Gold
knk o iş öyle olmuyo amd kulanan e sporcu gördunmu bide soru başka
sen bilirsin alıcak olan sensin ben sadece önerimi yaparım senin kartı yorumlarken bir yandanda alternatif sunmak istemiştim neyse konumuza dönelim bu model kart normalde piyasada 1k kadar fln daha yüksek fiyata satılıyor yani büyük bi indirim yok ama fena değil

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
376
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Eagle modelleri fena değildir. Fiyatı da kabul edilebilir ancak ben Galax EX-Gamer modelini tercih ederdim

damn2u

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
789
İsim
Sercan SAYİT
3000 serisinde Eagle modeli yerden yere vuruluyordu, 4000 serisinde de Windforce modeli aynı kaderi paylaşıyor, çok ilginç bu Gigabyte firması.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,030,930
Üyeler
163,408
Son üye
Guard_of_Lord
Top Bottom