- Konu Sahibi Konu Sahibi
Sadece anakartın mı? Kurduğum güncel biosu mu kaldırayım?Driver downgrade edebilirsin sorun driverda olabilir
Sadece anakartın mı? Kurduğum güncel biosu mu kaldırayım?Driver downgrade edebilirsin sorun driverda olabilir
Ekran kartının mümkünse anakart chipsetinide güncelleyinSadece anakartın mı? Kurduğum güncel biosu mu kaldırayım?
Eğer ikiside olmazsa biosa yükseltme veya düşürmeyi deneyimSadece anakartın mı? Kurduğum güncel biosu mu kaldırayım?
Anakartın driveri yok sanırım. Msi center kurulu ama ordan yüklediklerimi kaldırabiliyorum sadece sanırsam. Eski sürüm zaten hiç olmadı pc yeni olduğu için. Ekran kartının anakart chipseti dediğiniz şey anakart uygulamasından mı güncelleniyor? Nvidiada herhangi bir güncelleme gözükmüyor zaten.Ekran kartının mümkünse anakart chipsetinide güncelleyin
Mesaj otomatik birleştirildi:
Eğer ikiside olmazsa biosa yükseltme veya düşürmeyi deneyim
bendede rtx 4070 süper var bende bu sorunu yaşıyorum ses yok ama FPS birden düşüyor 1 hafta önce aldım kronik olabilir mi?Anakartın driveri yok sanırım. Msi center kurulu ama ordan yüklediklerimi kaldırabiliyorum sadece sanırsam. Eski sürüm zaten hiç olmadı pc yeni olduğu için. Ekran kartının anakart chipseti dediğiniz şey anakart uygulamasından mı güncelleniyor? Nvidiada herhangi bir güncelleme gözükmüyor zaten.
Birde sorun tespiti açısından şunu sormak istiyorum. Ses cızırtılanma ve oyunlarda kasma olayı sürekli olan bir şey değil. Bazen günlerce olmuyor bazen de arka arkaya oluyor. Bu olduğu zaman da pcyi resetleyene kadar devam ediyor. Tekrardan bu sorunu yaşadığım zaman pcyi resetleyip düzeltmek yerine yapabileceğim test vs var mıdır? Sorunun hangi parçadan kaynaklandığını bulurum en azından.
Bir de bir şey ifade eder mi bilmiyorum ama bu olduğunda yazı yazarken harfler uzunca basıyor. Bir kere bastığım harfi bazen 10 kez yazıyor.
Markası ne ve hangi sıklıkla oluyor? Ben de araştırdım fakat başkasında böyle birşeye rastlamadım. Diğer parçalarını öğrenebilir miyim?bendede rtx 4070 süper var bende bu sorunu yaşıyorum ses yok ama FPS birden düşüyor 1 hafta önce aldım kronik olabilir mi?
Yazılımsal bir şey mi acaba yoksa arızalı kart mı kullanıyoruz. Herkes yaşasa büyük tepki görürdü bence.Bende 4070 super kullanıyorum bu aralar pcyi açtığımda fena kasıyor reset atmadan düzelmiyor.
%1 ve %0.1 çok düşük değerlerde saçma bir durum.Tekrar oldu ekran görüntülerini aldım ve şimdilik yeniden başlatmıyorum sorunu tespit edebilmek için. Değerlerde bir problem göremiyorum ama ses patlamalı ve fps yerlerde.
Görev yöneticisi ssi boştayken çektim.
Furmark testi yaptığımda gpu %80- %90 aralığında kullanılıyor %100 olmuyor. 2k ve 1080pde denedim ikisinde de aynı.
Muhtemelen yazılımsaldır bir önceki driver sürümüne geçerseniz (DDU ile silip) belki düzelebilir.Yazılımsal bir şey mi acaba yoksa arızalı kart mı kullanıyoruz. Herkes yaşasa büyük tepki görürdü bence.
Eski sürümü nasıl kurucam pc yeni olduğu için 1 kez kurdum zaten eski sürüm hiç olmadı yani. nvidia experience üzerinden eski sürüm indiriliyor mu?%1 ve %0.1 çok düşük değerlerde saçma bir durum.
Muhtemelen yazılımsaldır bir önceki driver sürümüne geçerseniz (DDU ile silip) belki düzelebilir.
O değerler ilk açınca düşük oluyor ondan önemsemedim alt tab vs atınca fps düşük olduğu içindir muhtemelen. Yine de genel olarak 25-30 fps normal değil. Sürekli başıma gelen bir durum olsa takip edicem ama bazen günlerce olmuyor olduğu zaman da can sıkıyor tabi.%1 ve %0.1 çok düşük değerlerde saçma bir durum.
https://www.technopat.net/sosyal/konu/ddu-ile-sueruecue-kaldirma-rehberi.44964/Eski sürümü nasıl kurucam pc yeni olduğu için 1 kez kurdum zaten eski sürüm hiç olmadı yani. nvidia experience üzerinden eski sürüm indiriliyor mu?
O değerler ilk açınca düşük oluyor ondan önemsemedim alt tab vs atınca fps düşük olduğu içindir muhtemelen. Yine de genel olarak 25-30 fps normal değil. Sürekli başıma gelen bir durum olsa takip edicem ama bazen günlerce olmuyor olduğu zaman da can sıkıyor tabi.