4070super daha iyi ama arad 3 kdan fazla fiyat farkı varsa 7800xt alYayın açmak için hangi ekran kartı daha iyi ? Rtx 4070 süper mi rx 7800xt mi? Rust . Warzone . Pubg . Squad
link atarmısınZotac markası alırsam 1 k fark var
Zotac markası alırsam 1 k fark var
Türkiyeden almayacağım iran da topluyorum sistemi bakmak istersen de linki bu : https://exo.ir/product/zotac-rtx-4070-super-twin-edge-12gblink atarmısın
Twitchte yayın aciyordum Rx 7800 XTli sistemle evet fiyat olarak ucuz güçlü bir kart fakat yayın için uygun değil hocamYayın açmak için hangi ekran kartı daha iyi ? Rtx 4070 süper mi rx 7800xt mi? Rust . Warzone . Pubg . Squad
link atarmısın
Mesaj otomatik birleştirildi:
Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 24.110,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
Bu model 20 bin tl https://exo.ir/product/sapphire-pulse-radeon-rx-7800-xt-16gblink atarmısın
Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı Fiyatları, Özellikleri ve Yorumları | En Ucuzu Akakçe
En ucuz Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı fiyatları için 6 taksit ve indirimleri kaçırma! Sapphire RX 7800 XT Nitro+ 11330-01-20G 256 Bit GDDR6 16 GB Ekran Kartı özelliklerini incele, 24.110,47 TL'den başlayan fırsatları yakala!www.akakce.com
https://www.akakce.com/ekran-karti/...0m-192-bit-gddr6x-12-gb-fiyati,507120403.html
biri en kaliteli modellerden biri ve 8 9 k daha ucuz ben olsam 7800xt alırım
Eyvallah kral sağol bu bilgi için önemliydi.Twitchte yayın aciyordum Rx 7800 XTli sistemle evet fiyat olarak ucuz güçlü bir kart fakat yayın için uygun değil hocam
hacım ne yapıyorduki yayına uygun değil diyorsun kasıyormu yayın nasıl sorunlar yaşıyorsunTwitchte yayın aciyordum Rx 7800 XTli sistemle evet fiyat olarak ucuz güçlü bir kart fakat yayın için uygun değil hocam
Sistemi forumdan bir arkadaşa satmıştım Nvidia yayın konusunda 2-0 önde hocam bilginiz olsun ama he çok çok çok abartılacak kadar bı durum yok fakat AMD dediğim gibi pek yayıncılık için uygun değil.Bu link de ki model 2
Bu model 20 bin tl https://exo.ir/product/sapphire-pulse-radeon-rx-7800-xt-16gb
Eyvallah kral sağol bu bilgi için önemliydi.
Size en basit örneğini vereyim yapay zeka muhabbeti mesela Nvidia kartları ile bir çok şeyi yapabilirsiniz kendi destekleri bile var yayıncılar için. Unutmayın ki amd çiçek gibi bir kart üzmez etmez özellikle 7000 serisi saf kasta tokatlıyor bir çok kartı fakat dediğim gibi AMD nin yapay zeka muhabbeti henüz daha yok. Broadcast sistemi gibi bir şey gelirse işte ozaman tadından yenmezhacım ne yapıyorduki yayına uygun değil diyorsun kasıyormu yayın nasıl sorunlar yaşıyorsun
keşke olsa nvidia o konuda 3-0 önde maalesef ama amd candır nvidianın kazık gibi geçirdiği fiyatlara karşı amd reis hep fp kartlar çıkarttıSistemi forumdan bir arkadaşa satmıştım Nvidia yayın konusunda 2-0 önde hocam bilginiz olsun ama he çok çok çok abartılacak kadar bı durum yok fakat AMD dediğim gibi pek yayıncılık için uygun değil.
Size en basit örneğini vereyim yapay zeka muhabbeti mesela Nvidia kartları ile bir çok şeyi yapabilirsiniz kendi destekleri bile var yayıncılar için. Unutmayın ki amd çiçek gibi bir kart üzmez etmez özellikle 7000 serisi saf kasta tokatlıyor bir çok kartı fakat dediğim gibi AMD nin yapay zeka muhabbeti henüz daha yok. Broadcast sistemi gibi bir şey gelirse işte ozaman tadından yenmez
Evet o konuda katılıyorum. he param yok derseniz Nvidia ya vermek istemiyorum dersiniz alınır yine yayın açarsınız fakat yarın öbür gün bişi olur eder bı kullanayım derseniz yapay zeka muhabbetini ozaman işte sorun olabilir ama ben şahsen bu tarz şeylere çok takılmadım Bı elraen jahrein değiliz kim dicek adam şundan açmış bundan açmış diyekeşke olsa nvidia o konuda 3-0 önde maalesef ama amd candır nvidianın kazık gibi geçirdiği fiyatlara karşı amd reis hep fp kartlar çıkarttı