Neler Yeni

RTX 4070ti super öneri

Lynxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Çelebi
Düşündüğüm modeller var ama daha karar veremedim. Belki kasım indirimlerinde indirime giren olur diye baştan bi sorayım dedim hangisini almak daha mantıklı olur.

Bunların hangisi almam daha mantıklı olur?

Son düzenleme:

Shourd

80+ Gold
Düşündüğüm modeller var ama daha karar veremedim. Belki kasım indirimlerinde indirime giren olur diye baştan bi sorayım dedim hangisini almak daha mantıklı olur.

Bunların hangisi almam daha mantıklı olur?
yyani nerdeyse hepsi benzer modeller fp açısından galaz öneririm ayrıca bu fiyatlara rx 7900xt bakabilirsiniz veya bütçe varsa 7900xtx

Lynxen

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Ahmet Çelebi
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
yyani nerdeyse hepsi benzer modeller fp açısından galaz öneririm ayrıca bu fiyatlara rx 7900xt bakabilirsiniz veya bütçe varsa 7900xtx
Olabilir ancak kafamda Nvidia var

LoserIl

80+ Gold
En İyi Cevap
1
galax al. konu kapanmıştır

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
SEFA KAYA
galax kesinlikle düşünme

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Sıralama (fiyattan bağımsız) Gamerock > Galax SG > PNY Vetro Epic > Phoenix
Sebepleri şunlar :
> Gamerock aralarındaki en iyi iç kaliteye ve imaja sahip model.
> Galax SG hem soğutma, hem iç kalite olarak aşırı iyi bir model. Fiyatı da aşırı iyi birazdan gelicem.
> PNY Verto Epic, aşırı iyi bir soğutmaya sahiptir ancak iç yapısı, soğutması kadar başarılı değil. Ayrıca çok pahalı. ELENDİ
> Gainward, genel olarak Palit muadiline göre daha kalitesiz (aynı geminin malları) Soğutma olarak PNY biraz daha iyi ancak iç kalite olarak o da zayıf. Ayrıca fiyatı pahalı. ELENDİ

Özet : Bu fiyatı ile Galax SG hepsini tekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Yazanlar Galax önerdi, sen hangi markayı önerirsin?
"Galax. Kesinlikle düşünme" tarzı bir şey olabilir

Otlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Talha Görürüm
Hocam galax sg ile ex gamer aynı fiyat ben ex gamer aldım sizce iptal edip sg almalı mıyım farkı nedir?
Sıralama (fiyattan bağımsız) Gamerock > Galax SG > PNY Vetro Epic > Phoenix
Sebepleri şunlar :
> Gamerock aralarındaki en iyi iç kaliteye ve imaja sahip model.
> Galax SG hem soğutma, hem iç kalite olarak aşırı iyi bir model. Fiyatı da aşırı iyi birazdan gelicem.
> PNY Verto Epic, aşırı iyi bir soğutmaya sahiptir ancak iç yapısı, soğutması kadar başarılı değil. Ayrıca çok pahalı. ELENDİ
> Gainward, genel olarak Palit muadiline göre daha kalitesiz (aynı geminin malları) Soğutma olarak PNY biraz daha iyi ancak iç kalite olarak o da zayıf. Ayrıca fiyatı pahalı. ELENDİ

Özet : Bu fiyatı ile Galax SG hepsini tekliyor.
Mesaj otomatik birleştirildi:

"Galax. Kesinlikle düşünme" tarzı bir şey olabilir

Telefonunu Çıkra

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
340
İsim
Ahmet Berat AĞCA
Hocam galax sg ile ex gamer aynı fiyat ben ex gamer aldım sizce iptal edip sg almalı mıyım farkı nedir?
Değer. Sonuçta aynı fiyatlar. Ex-gamer da güzel modeldir. Bu şey gibi...
Palit Jetstream aldım ancak daha sonra aynı fiyata Gaming PRO düştü. Aralarında ciddi bir fark yok ancak soğutma kalitesi olarak daha iyi. Bu yüzden değiştirmeye değer. Acele etsen iyi olur Galax SG yi bu fiyata koydularsa akbaba gibi üşüşürler bu modele.

sfky9842

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
843
İsim
SEFA KAYA

Otlaq

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Ömer Talha Görürüm
Değer. Sonuçta aynı fiyatlar. Ex-gamer da güzel modeldir. Bu şey gibi...
Palit Jetstream aldım ancak daha sonra aynı fiyata Gaming PRO düştü. Aralarında ciddi bir fark yok ancak soğutma kalitesi olarak daha iyi. Bu yüzden değiştirmeye değer. Acele etsen iyi olur Galax SG yi bu fiyata koydularsa akbaba gibi üşüşürler bu modele.
Hocam teşekkürler iade ettim sg aldım

Top Bottom