Neler Yeni

RTX 4070Ti Zotac fiziksel hata

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
Herkese iyi forumlar. 2 gün önce dfsbilgisayar’dan n11 aracılığıyla Zotac 4070Ti Trinity OC aldım. Ürün bugün elime ulaştı. Kutuyu açıp ürünü kontrol ettiğimde gözüme çarpan ufak çaplı 1-2 tane fiziksel hata oldu. Normalde bu tarz şeylere pek takılan birisi değilimdir ama ürün pahalı olunca insanın içine ister istemez kurt düşüyor. Fark ettiğim fiziksel hataları foto olarak paylaşıyorum, yorumlarsanız sevinirim.

Ekler

• C4C3AE2D-BA30-4EDB-B08F-9CE0C7A810FD.jpeg
    C4C3AE2D-BA30-4EDB-B08F-9CE0C7A810FD.jpeg
    564 KB · Hit: 131
  • 7DABC562-57B3-459A-8805-F09ACC58AF5D.jpeg
    7DABC562-57B3-459A-8805-F09ACC58AF5D.jpeg
    1.5 MB · Hit: 129

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
ikinci fotoda boya taşmış sadece biraz ondan bi şey olmaz bence de ilk fotodaki yamukluk biraz fazla gibi geldi bana

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Yamukluğu daha iyi görebilmeniz için şu fotolarıda atmak istedim. Soğutucu bloğun hemen yanındaki siyah plastik parça biraz oynak yapılmış, elimle hafif zorladığım zaman soğutucu bloğun eğik olduğunu düşündüğüm kısma temas sağlayabilecek bir esnekliği var.

Ekler

• A3F37126-C864-4159-A729-9F11612BC561.jpeg
    A3F37126-C864-4159-A729-9F11612BC561.jpeg
    1.6 MB · Hit: 89
  • 18CC1244-200F-4AC8-B18F-D267CDCBF821.jpeg
    18CC1244-200F-4AC8-B18F-D267CDCBF821.jpeg
    1.5 MB · Hit: 86
  • 807A1A69-8959-40AC-942C-B217D7FAA053.jpeg
    807A1A69-8959-40AC-942C-B217D7FAA053.jpeg
    1.6 MB · Hit: 85

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
fabrikasyon olarak hatalı
kullanılmış oldunu düşünmüyorum zaten yeni çıkan bir kart ben böyle şeye takılan biriyim şahsen iade ederim veya değişim talep ederim bunlar kartın performansini direkt etki eden şeyler değil tabide kozmatik hatalar (bence değişim yada kabul edilmezse iade ederdim)

Son düzenleme:

serwintes

80+ Gold
Yamukluğu daha iyi görebilmeniz için şu fotolarıda atmak istedim. Soğutucu bloğun hemen yanındaki siyah plastik parça biraz oynak yapılmış, elimle hafif zorladığım zaman soğutucu bloğun eğik olduğunu düşündüğüm kısma temas sağlayabilecek bir esnekliği var.
hocam orada elektronik bir şey yoksa boş ver benim aldığım laptopta da sd card girişi tam yapışmamıştı dert etme öyle şeyleri
Mesaj otomatik birleştirildi:

kullanılmış oldunu düşünüyorum zaten yeni çıkan bir kart ben böyle şeye takılan biriyim şahsen iade ederim veya değişim talep ederim bunlar kartın performansini direkt etki eden şeyler değil tabide kozmatik hatalar (bence değişim yada kabul edilmezse iade ederdim)
yok hocam fabrikasyon hatalıdır kullanılmış değildir

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
kullanılmış oldunu düşünüyorum zaten yeni çıkan bir kart ben böyle şeye takılan biriyim şahsen iade ederim veya değişim talep ederim bunlar kartın performansini direkt etki eden şeyler değil tabide kozmatik hatalar (bence değişim yada kabul edilmezse iade ederdim)
yorumun için öncelikle teşekkürler. hocam valla ürün kullanılmış mıdır kullanılmamış mıdır hiç bir fikrim yok fakat ilk fotodaki şey boya taşması gibi duruyor. umursanmayabilir bence. fakat soğutucu bloktaki yamukluk birazcık rahatsız etmedi değil. daha önceki mesajımda da dediğim gibi soğutucu bloğun hemen yanındaki siyah parça biraz esnek tasarlanmış. elimle zorlayarak bloğa değdirebiliyorum diyebilirim. ancak paketlemeden dolayı mı böyle oldu, yoksa kullanıldığı için mi böyle oldu bilemiyorum.

Maethril_

80+ Bronze
Kullanımda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. 0 kartlarda bile coğunda soğutma bloklarında yamukluklar olabiliyor hafif.

B1L0

Hayırlı forumlar
Moderatör
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
9,752
İsim
bilo
İlgilendiği Kategoriler
Her şeyden ufak ufak
hocam orada elektronik bir şey yoksa boş ver benim aldığım laptopta da sd card girişi tam yapışmamıştı dert etme öyle şeyleri

fabrikasyon hatası sadece burada mı yoksa içinde de var mı bilemediğimiz için satıcıyla iletişime geçip bilgi almak, duruma göre değişim yaptırmak mantıklı olabilir

Kullanımda sıkıntı yaratacağını düşünmüyorum. 0 kartlarda bile coğunda soğutma bloklarında yamukluklar olabiliyor hafif.
bu da 0 hocam :D

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664

bahsettiğim sorunlar dışında bir şey yok gibi, ürünü daha takıp performans kontrolü yapmadım açıkçası fakat dışarıdan kontrol ederken gözüme çarptığı için paylaşıp yorumlarınızı almak istedim. ürün kullanılmamış gibi temiz duruyor fakat o bahsettiğim soğutucu bloktaki hafif yamukluk bir şüphe uyandırdı. bununla birlikte bloğun yanındaki plastiğin esnek olmasından da olabileceğini düşünüyorum.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
o kadar para vermişin iade/değişim isteyin

serwintes

80+ Gold
bahsettiğim sorunlar dışında bir şey yok gibi, ürünü daha takıp performans kontrolü yapmadım açıkçası fakat dışarıdan kontrol ederken gözüme çarptığı için paylaşıp yorumlarınızı almak istedim. ürün kullanılmamış gibi temiz duruyor fakat o bahsettiğim soğutucu bloktaki hafif yamukluk bir şüphe uyandırdı. bununla birlikte bloğun yanındaki plastiğin esnek olmasından da olabileceğini düşünüyorum.
geri aldığın fiyattan alabileceğini düşünüyorsan iade et bidaha al
hepsiburadadan 16k ya alanlardan isen sakın iade etme bir şey olmaz metal yamulmuş

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman

yorumun için öncelikle teşekkürler. hocam valla ürün kullanılmış mıdır kullanılmamış mıdır hiç bir fikrim yok fakat ilk fotodaki şey boya taşması gibi duruyor. umursanmayabilir bence. fakat soğutucu bloktaki yamukluk birazcık rahatsız etmedi değil. daha önceki mesajımda da dediğim gibi soğutucu bloğun hemen yanındaki siyah parça biraz esnek tasarlanmış. elimle zorlayarak bloğa değdirebiliyorum diyebilirim. ancak paketlemeden dolayı mı böyle oldu, yoksa kullanıldığı için mi böyle oldu bilemiyorum.
yanlış yazmışım hocam kullanılmamıştir dicektim
o yamulma ise eğer ilk kutusunu siz açtıysaniz oda fabrikadan öyle çıkmış olabilir malesef işte büyük marka olmadı için bu kadar hassas değiller bu tarz hatalarda normalde o kusurunu belirtip uyguna satıyorlar (bazen satıcılar bunu örtüyorlar hatasını söylemiyorlar büyük marka olsada)

serwintes

80+ Gold
yanlış yazmışım hocam kullanılmamıştir dicektim
o yamulma ise eğer ilk kutusunu siz açtıysaniz oda fabrikadan öyle çıkmış olabilir malesef işte büyük marka olmadı için bu kadar hassas değiller bu tarz hatalarda normalde o kusurunu belirtip uyguna satıyorlar (bazen satıcılar bunu örtüyorlar hatasını söylemiyorlar büyük marka olsada)
bu ürünün bu durumundan belki de haberleri vardı distribütöre ucuza sattılar bunlarda piyasadan 300 500 aşağı koymuştur

Top Bottom