Neler Yeni

RTX 4070Ti Zotac fiziksel hata

BabaVoss7

80+ Silver
bence bir şey olmaz uğraştığına değiceğini düşünmüyorum. ben o kadar detaylı incelemedim hiç. bence çoğu kişi böyledir. incelese onlarda bulur diye düşünüyorum böyle şeyler. zotac zaten ucuza alıyosunuz bi tık. böyle şeyler normal diye düşünüyorum. sıkıntı çıkarmaz bence

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
https://steamcommunity.com/id/YamoimaTR/
Discord
Yamoima#1664
yanlış yazmışım hocam kullanılmamıştir dicektim
o yamulma ise eğer ilk kutusunu siz açtıysaniz oda fabrikadan öyle çıkmış olabilir malesef işte büyük marka olmadı için bu kadar hassas değiller bu tarz hatalarda normalde o kusurunu belirtip uyguna satıyorlar (bazen satıcılar bunu örtüyorlar hatasını söylemiyorlar büyük marka olsada)
bu ürünün bu durumundan belki de haberleri vardı distribütöre ucuza sattılar bunlarda piyasadan 300 500 aşağı koymuştur
Ürünü 20800 TL'ye aldım. Bahsettiğiniz gibi bir şey olabilir mi bilmiyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Hiçbir sıkıntı olmaz ondan. Ama 20800' e aldıysan iade et aynı paraya galax ST al daha iyi :ROFLMAO:

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
bence bir şey olmaz uğraştığına değiceğini düşünmüyorum. ben o kadar detaylı incelemedim hiç. bence çoğu kişi böyledir. incelese onlarda bulur diye düşünüyorum böyle şeyler. zotac zaten ucuza alıyosunuz bi tık. böyle şeyler normal diye düşünüyorum. sıkıntı çıkarmaz bence
Açıkçası bende böyle düşünüyorum dostum. İlk fotoğraftaki hafif boya taşması fiziksel olarak göz ardı edilebilecek bir şey. Beni burada en çok kuşkulandıran soğutma bloğunun hafif yamukluğu oldu. Onun da dediğim gibi plastik parçanın esnek olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ek olarak soğutma bloğunun en sonundaki metal plakada olan hafif yamukluk soğutmayı aşırı derecede engellemeyecektir diye düşünüyorum, umarım doğru düşünüyorumdur :D
Mesaj otomatik birleştirildi:

hocam o zaman uğraşma aletin performansa sorun yoksa
bilgisayarın diğer parçaları gelmediği için daha deneme şansım olmadı hocam, bilgisayarı kurduktan sonra performans testi yapıp sizi bilgilendirebilirim. ilginiz için teşekkür ediyorum.

Hiçbir sıkıntı olmaz ondan. Ama 20800' e aldıysan iade et aynı paraya galax ST al daha iyi :ROFLMAO:
zotac tasarım olarak daha güzel geldi hocam o yüzden galax yerine bunu tercih ettim. aynı zamanda bahsettiğiniz galax st 4070ti modeli şuanda en ucuz 21000 tl'den satışta

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
Açıkçası bende böyle düşünüyorum dostum. İlk fotoğraftaki hafif boya taşması fiziksel olarak göz ardı edilebilecek bir şey. Beni burada en çok kuşkulandıran soğutma bloğunun hafif yamukluğu oldu. Onun da dediğim gibi plastik parçanın esnek olmasından kaynaklandığını düşünüyorum. Ek olarak soğutma bloğunun en sonundaki metal plakada olan hafif yamukluk soğutmayı aşırı derecede engellemeyecektir diye düşünüyorum, umarım doğru düşünüyorumdur :D

bilgisayarın diğer parçaları gelmediği için daha deneme şansım olmadı hocam, bilgisayarı kurduktan sonra performans testi yapıp sizi bilgilendirebilirim. ilginiz için teşekkür ediyorum.

zotac tasarım olarak daha güzel geldi hocam o yüzden galax yerine bunu tercih ettim. aynı zamanda bahsettiğiniz galax st 4070ti modeli şuanda en ucuz 21000 TL'den satışta
21 olmus evet ama iyi model. Üst bir model yani. 4 Slot zaten çok kalın. Bir de zotac fasulyeye benziyor yaw

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
21 olmus evet ama iyi model. Üst bir model yani. 4 Slot zaten çok kalın. Bir de zotac fasulyeye benziyor yaw
fasulye konusunda haklısın dostum :) ama ürünü elime alınca sevmediğimi söyleyemem genel olarak kaliteli bir yapısı var. eğer performans sorunu vs yaşamayacağımı düşünüyorsanız iade/değişim yapmayı düşünmüyorum.

RevDeisDou

80+ Titanium
En İyi Cevap
18
Dahası  
Reaksiyon skoru
49,283
İsim
Rev D
İlgilendiği Kategoriler
Hepsi ;)
fasulye konusunda haklısın dostum :) ama ürünü elime alınca sevmediğimi söyleyemem genel olarak kaliteli bir yapısı var. eğer performans sorunu vs yaşamayacağımı düşünüyorsanız iade/değişim yapmayı düşünmüyorum.
Hiçbir sorun yaşamazsın o 2 görsele göre. O demirler aşırı ince. Tırnağınla bile düzeltebilir veya bükebilirsin o şekil

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
Hiçbir sorun yaşamazsın o 2 görsele göre. O demirler aşırı ince. Tırnağınla bile düzeltebilir veya bükebilirsin o şekil
Teşekkürler dostum, kasayı kurunca performans testi yapacağım. Dediğin gibi bende sorun yaratacağını sanmıyorum :)

LenKys

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,594
İsim
Osman Trifilli
Instagram
trifilli_osman
bu ürünün bu durumundan belki de haberleri vardı distribütöre ucuza sattılar bunlarda piyasadan 300 500 aşağı koymuştur
evet ben de onu tarif ettim bu yapılan durum ve pahalı ürün oldu için 500 den daha fazla fiyat düşüldune eminim iade koşulu çünkü

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
evet ben de onu tarif ettim bu yapılan durum ve pahalı ürün oldu için 500 den daha fazla fiyat düşüldune eminim iade koşulu çünkü
performansa bakıp ona göre karar vermeyi düşünüyorum hocam, performansta eğer bir sıkıntı çıkmazsa değişim/iade ile uğraşılmaz bence

Kürşat K.T.K

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
15,600
İsim
Kürşat
İlgilendiği Kategoriler
Elektrik elektronik sistemleri - Bilgisayar Sistemleri - İnternet Hizmetleri Teknik Destek - Teknolojiye dair her şey
Instagram
kursat.kutukcu
Facebook
kursat.kutukcu.1
İmkan varsa iade et 😄 bunu al direk mükemmel bir kart 4 fanli RGB ekran kartı tutucu devasa soğutma bloğu mükemmel kart son 4 stok ama

Yamoima

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
378
İsim
Ahmet Utku Kargı
Steam
Discord
Yamoima#1664
İmkan varsa iade et 😄 bunu al direk mükemmel bir kart 4 fanli RGB ekran kartı tutucu devasa soğutma bloğu mükemmel kart son 4 stok ama

fiyat olarak çok uçukmuş kankim ya o kadar uğraşa değmez bence, elimdeki kartı performans olarak deneyeceğim eğer bir sorun yoksa kullanmaya devam edeceğim. sorun yaşarsam iade edip başka kart almayı düşünebilirim :)

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,016,682
Üyeler
161,113
Son üye
Speranta
Top Bottom