Grande Terim
80+ Silver
Gamerock al bütçen yetiyosa
Bileşen kalitesi olarak zaten ikiside üst seviye soğutma olarak Gamerock daha iyi. Rog Strix ile Tuf arasında, Suprim X dengi denebilir.Bilmediğim için soruyorum neden GameRock daha iyi peki. Yani benim bildiğim kadarıyla tuf biraz daha büyük bir model ve ön plakası metal
Peki GameRock tuftan ne yönden iyi onu merak ediyorum yardımcı olursanız sevinirimVerecek paran varsa 30k da 3k 1 sene daha garanti için verilir. Bayağı değişim oluyor garantiden. Bozulması çok düşük ihtimal ama olabilir. Yarın öbür gün satmak istesen 2si arasında fark olmaz ama garantisi etkili olur. Gamerock tuftan iyidir. Bütçe yoksa düşünmeden bir palit alabilirsin.
Soğutma olarak Tuf modelinde bulunan Ön plakanın metal olması etkili değil mi ben aslında bu yüzden tuf modelini istiyordum ön plakanın metal olmasıBileşen kalitesi olarak zaten ikiside üst seviye soğutma olarak Gamerock daha iyi. Rog Strix ile Tuf arasında, Suprim X dengi denebilir.
Ön plaka konusunda bir bilgim yok ama önemli olacağını zannetmiyorum. Burda bir çok etken var. En önemlisi soğutma bloğu. Ama bunları çok düşünmene gerek yok. İnternetten karşılaştırmalarına bulabilirsin. Bariz bir şekilde Gamerock daha iyi. Tuf'ın rakibi GamingPro.Soğutma olarak Tuf modelinde bulunan Ön plakanın metal olması etkili değil mi ben aslında bu yüzden tuf modelini istiyordum ön plakanın metal olması
Çok teşekkür ederim GameRock tercih edeceğim. Peki dikey takmam için kartı hangi parçaya ihtiyacım var çok pahalı bir şey miÖn plaka konusunda bir bilgim yok ama önemli olacağını zannetmiyorum. Burda bir çok etken var. En önemlisi soğutma bloğu. Ama bunları çok düşünmene gerek yok. İnternetten karşılaştırmalarına bulabilirsin. Bariz bir şekilde Gamerock daha iyi. Tuf'ın rakibi GamingPro.
Ya aslında Kürşat kardeşim. 3 bin TL düşük olması benim için daha iyi çünkü çok kredi çekmem gerekicek ti en azından ona gerek kalmayacakAradaki 3 bin TL ile diğer parçalarda daha üst seviye seçerdim ben olsam
He o zaman hiç gerek yok uygun fiyatlı olanı al geç diğerleri biraz fantazi bütçesine göz kırpıyorYa aslında Kürşat kardeşim. 3 bin TL düşük olması benim için daha iyi çünkü çok kredi çekmem gerekicek ti en azından ona gerek kalmayacak
Tamamen marka farkı 3 sene garanti varsa onu tercih et.Arkadaşlar uzun zamandır araştırma içerisindeyim. İki ürün arasında ikilem de kaldım Asus tuf 3 yıl Garantisi var daha çok piyasa malı Palit GameRock modelinin 2 yıl ama arada 5k fiyat farkı var ama tabi Asus kampanyasın da 2 bin TL geri ödeme yapıyor aradaki fark 3 bin TL düşüyor. O aradaki farka değer mi ?
Riser kablo gerek. Bide kasanızın dikey ekran kartını desteklemesi lazım.Çok teşekkür ederim GameRock tercih edeceğim. Peki dikey takmam için kartı hangi parçaya ihtiyacım var çok pahalı bir şey mi
1 sene için 3k fazla verip daha kötü ürün almaya gerek yok.Tamamen marka farkı 3 sene garanti varsa onu tercih et.
Kasam lian li Lancol 216 beyaz model o yüzden bu kablonun beyazını bulsak daha güzel olur sankiRiser kablo gerek. Bide kasanızın dikey ekran kartını desteklemesi lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
1 sene için 3k fazla verip daha kötü ürün almaya gerek yok.
Bu var da fiyatı aşırı fazla. https://www.itopya.com/cooler-master-pci-e-40-x16-ver2-300mm-beyaz-riser-kablo_u22657Kasam lian li Lancol 216 beyaz model o yüzden bu kablonun beyazını bulsak daha güzel olur sanki
Ben en iyisi normal kullanayımBu var da fiyatı aşırı fazla. https://www.itopya.com/cooler-master-pci-e-40-x16-ver2-300mm-beyaz-riser-kablo_u22657