Neler Yeni

Rtx 4080 Bilgisayar topluyorum.(Yardım!)

kahuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür
Herkese merhaba...
Laptop kullanıcısıyım, bilgisayar toplamak gibi bir işe giriştim. Daha önce hiç tecrübem ve bilgim yok bu konuda. Bazı parçaları arkadaş tavsiyesi üzerine aldım.
Şimdiye kadar aldığım parçalar:
Ekran Kartı: Gaınward Geforce Rtx 4080 Phantom Gs 16GB
SSD : Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 2 TB (Amazon Almanya'dan sipariş verdim henüz gönderilmedi nedense.)
Güç Kaynağı: MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD

Ortalama 30-35 k bütçem kaldı. Geriye kalan parçalar için önerileriniz nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim. :)

TİTAN.

80+ Platinum
Herkese merhaba...
Laptop kullanıcısıyım, bilgisayar toplamak gibi bir işe giriştim. Daha önce hiç tecrübem ve bilgim yok bu konuda. Bazı parçaları arkadaş tavsiyesi üzerine aldım.
Şimdiye kadar aldığım parçalar:
Ekran Kartı: Gaınward Geforce Rtx 4080 Phantom Gs 16GB
SSD : Samsung 990 Pro NVMe M.2 SSD 2 TB (Amazon Almanya'dan sipariş verdim henüz gönderilmedi nedense.)
Güç Kaynağı: MSI MPG A850G PCIE5 850W 80 PLUS GOLD

Ortalama 30-35 k bütçem kaldı. Geriye kalan parçalar için önerileriniz nedir? Nasıl bir yol izlemeliyim? Hiç bilmeyen birine anlatır gibi anlatırsanız çok sevinirim. :)
Bunlardan bağımsız 30k bütçen kaldıysa daha güçlü sistem toplanabilir diye düşünüyorum 4090lı belki

Son düzenleme:

kahuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Kanka ekran kartı linki bozuk
Bunlardan bağımsız 30k bütçen kaldıysa daha güçlü sistem toplanabilir diye düşünüyorum 4090lı belki
Linkin bir önemi yok. Ekran kartını ne aldığımı göstermek için adını yazdım kopyala yapıştır olarak. Monitör de almam gerek. 4090'a yetmez bütçem diye düşünüyorum, bence gerek de yok. Yukarıda belirttiğim parçaları aldım zaten.

TİTAN.

80+ Platinum
Linkin bir önemi yok. Ekran kartını ne aldığımı göstermek için adını yazdım kopyala yapıştır olarak. Monitör de almam gerek. 4090'a yetmez bütçem diye düşünüyorum, bence gerek de yok. Yukarıda belirttiğim parçaları aldım zaten.
Anladım kanka daha sağlam bilenler sana yardımcı olsun

Aderal

80+ Bronze
Total bütçen ne, almışken 4090 alman mantıklı olabilir özellikle vram bakımından.

kahuna

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
19
İsim
Özgür
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Total bütçen ne, almışken 4090 alman mantıklı olabilir özellikle vram bakımından.
Monitör dahil 65 k civarı. Ama dediğim gibi yukarıdaki ürünleri aldım. 4080 aldım yani.

Top Bottom