Msı Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmam daha güvenli olacaktır.
Nvıdıanın gönderdiği bu kabloyu mu yoksa
Kablo karmaşası olmasın diye msiın içinden çıkan kabloyu direk kullanabilirsiniz. Düzgün takılmayan kablolarda sıkntı olabilir yerine tam oturmayan.Msı Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmam daha güvenli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY ile gelen kabloyu mu kullanmam gerek bazen bu kablolar yanıyormuş diye bir yerde yorum okudum. Benim için hangisi daha garanti olur
Alıntıyı görüntüle
Sıkıntı olmaz psu dan geleni kulanMsı Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmam daha güvenli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
MSI PSU MPG A1000G PCIE5 1000W 80+ GOLD POWER SUPPLY ile gelen kabloyu mu kullanmam gerek bazen bu kablolar yanıyormuş diye bir yerde yorum okudum. Benim için hangisi daha garanti olur
Alıntıyı görüntüle
PSU'dan geleni kullan. Bende de aynı PSU var. Tertemiz kablo, bir sorun olmaz.Msı Rtx 4080 Super aldım hangi güç kablosunu kullanmam daha güvenli olacaktır.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle