𝙆𝙤𝙫𝙗𝙤𝙮𝙗𝙚𝙮 𝐈𝐈
80+ Bronze
Ben daha gt 1030 alıcağım işte D
İşlemciyi ne uğraştırıyon tutuver ağzına kaşığı. Sen besle ekran kartını nolcak sankiBunu alsam gidip bir de bunu besleyecek işlemci almak lazım
panik satışları derken demek istediğin 4000 serisinin fiyatı 3000 serisinin fiyatından çıkıcak ve 3000 serisi çok değer kaybedicek kaybetmeden önce sat şeyi mi?Dışarıdan Konteynır ile Rtx 4090 getirsen ve kendine tek kart üzerinde 400 dolar kar bırakacak şekilde satsan emin ol 1 günde kapanır biter satılır alan var abim alan var bakmıyorlar artık sayısına fiyatına var mı var bitti gitti.
Ejderha amblemi var kutusundaYalnız iki modelin arasında 5k fiyat farkı olması şaşırttı. 5K edecek kadar özelliği neymiş MSI'ın.
4060 3080den ucuz olucaktir sıfır fiyatıHocam o kadar da ucuz değil be. Daha düşük serileri tanıtılmadı ama 1 bu fiyatlara 3080 alıp 4060 alamayabilie millet. E o zaman ne anladık o işten.
10 bine 4060 biraz zor.Ejderha amblemi var kutusunda
Mesaj otomatik birleştirildi:
4060 3080den ucuz olucaktir sıfır fiyatı
Kinaye nedir bilir misin?okuma ve anlamada bu ülke niye bu kadar gerilerde en iyi örneklerden birisin
1-)benim bütün paramı nerden biliyorsun herhangi bir bütçe belirtmedim
2-) alıcam yada almayacam diye herhangi bir şey söylemedim nerden anladım alacagımı
3-)sanane istersem odun yerim
4-)33 tane mesajla ne gördünde bu kadar içerlendin merak ettim
10 bin e sıfır 3080 yok 2.el demiyorum sıfır satış fiyatından ucuz olur10 bine 4060 biraz zor.
Boşuna demiyorum 3000 serisi çöp oldu diye gerçekten aşağıdaki değerlere göre çok fazla artış var Turing ile Ampare arasında pek fazla fark yokken Ampare Ada arasında çok fark var 4000 serisi hakkında yüksek güç tüketimi olacak diye yalan haberler olmasaydı 4080 - 12 gb versiyonunu alırdım
Kesinlikle öyle sarı sitede 3070ti tuf miningte kullanılmış 9000 TL, sıfır 3070ti tuf ise 12500 TLMining'in bitmesi de ucuz olmasının sebeplerinden birimi?