RTX 4000 serisi ucuz olcak knk!
Tr de bir malın tutarını öğrenmek istiyorsan Maliyet + %50 koy direk tl çevir bitti gitti. Son 3 sendir ben böyle yapıyorum şaşmadı daha.Bu fiyatları örnek gösterenler utansın. Burdaki hesaba göre 4090 KDV + kur + kar marjını hesap edince 70.000tl çıkıyor.
Şu forumda daha mantıksız bir şey görmedim. Tüm paranla taksit ödeyip taş kemirirsin artık. Yediğin ekmeğe bile zam geldiDolar duşükkende 6 ayda 2080 falan geliyordy asgari ücretle yüksek olunca da değişen bir şey yok
daha net bir şey yok ama tebilon şu anlık böyle listelemiş ne kadar doğru fiyattır kim bilirHam fiyat++kargo+vergi+kâr+kdv ne kadar ediyor?
Dışarıdan Konteynır ile Rtx 4090 getirsen ve kendine tek kart üzerinde 400 dolar kar bırakacak şekilde satsan emin ol 1 günde kapanır biter satılır alan var abim alan var bakmıyorlar artık sayısına fiyatına var mı var bitti gitti.daha net bir şey yok ama tebilon şu anlık böyle listelemiş ne kadar doğru fiyattır kim bilir
Ayrıca senin asgari ücretin 2 kat artarken ürünler 3-4 kat arttı.Şu forumda daha mantıksız bir şey görmedim. Tüm paranla taksit ödeyip taş kemirirsin artık. Yediğin ekmeğe bile zam geldi
Öyle. Stok sayısı belli. Ülkenin zaten %15 i zenginleştikçe zenginleşiyor geri kalanlar fakirleşiyor. İlk günden stok bitirenler de %15 lik zengin kısım.Dışarıdan Konteynır ile Rtx 4090 getirsen ve kendine tek kart üzerinde 400 dolar kar bırakacak şekilde satsan emin ol 1 günde kapanır biter satılır alan var abim alan var bakmıyorlar artık sayısına fiyatına var mı var bitti gitti.
km Oynanmamışşa güzelşunla piyasa yaparım daha iyi
Alıntıyı görüntüle
okuma ve anlamada bu ülke niye bu kadar gerilerde en iyi örneklerden birisinsŞu forumda daha mantıksız bir şey görmedim. Tüm paranla taksit ödeyip taş kemirirsin artık. Yediğin ekmeğe bile zam geldi