cengizhanbucak
80+
Dahası
- Reaksiyon skoru
- 0
- İsim
- Rohat Cengizhan Bucak
- Bütçe
- 175000
Merhaba,
Tamamen kişisel kullanım odaklı, oyun ve mühendislik uygulamalarına uygun bir sistem toplamak istedim. İncehesap.com üzerinden işlemleri gerçekleştirdim, ancak deneyimsiz olduğum için bazı konularda endişelerim var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Endişem olan kısımlar
Tamamen kişisel kullanım odaklı, oyun ve mühendislik uygulamalarına uygun bir sistem toplamak istedim. İncehesap.com üzerinden işlemleri gerçekleştirdim, ancak deneyimsiz olduğum için bazı konularda endişelerim var. Yorumlarınızı bekliyorum.
Endişem olan kısımlar
- Anakart ve işlemcinin RAM ile uyumsuzluğu beni rahatsız etmeye başladı. Araştırmama rağmen bir sonuca ulaşamadım. Asus'un internet sitesinde baktığımda, satın aldığım Patriot modelini bulamadım. İncehesap.com'da ise RAM'in sadece Intel uyumlu olduğu yazıyor. İade süreci başlatmalı mıyım, yoksa bu bir sorun teşkil etmez mi? ( https://rog.asus.com/motherboards/rog-strix/rog-strix-x870-f-gaming-wifi/helpdesk_qvl_memory/ )
| Gigabyte GeForce RTX 4090 Gaming OC 24G Gaming Ekran Kartı | 1 |
| AMD Ryzen 9 7950X3D İşlemci | 1 |
| Asus ROG STRIX X870-F GAMING WIFI AMD X870 Soket AM5 DDR5 8000+(OC)MHz ATX Gaming Anakart | 1 |
| Samsung 990 PRO w/Heatsink MZ-V9P2T0CW 2TB PCIe NVMe M.2 SSD Disk | 1 |
| NZXT H Series H9 Elite Edition CM-H91EB-01 Mat Siyah Mid Tower Gaming Kasa | 1 |
| Asus TUF Gaming 1200W Gaming (Oyuncu) Power Supply | 1 |
| NZXT Kraken RL-KR360-B1 360mm RGB Siyah İşlemci Sıvı Soğutucu | 1 |
| Microsoft Windows 11 Home İşletim Sistemi | 1 |
| Lian Li UNI FAN TL 3x120mm Siyah RGB Kasa Fanı (G99.12TL3B.00) | 1 |
| SİSTEM MONTAJ ÜCRETİ | 1 |
| Gamepower Mavi Switch Tuş Takımlı Anahtarlık | 1 |
| Patriot Viper Xtreme5 48GB(2x24GB) DDR5 7000MHz CL32 UDIMM Ram(Bellek) | 1 |