RTX 5050 Vs Intel Arc B580 ?

B580 diğer ekran kartlarının kendi içinde hallettiği bazı işlemleri yapamıyor çünkü, o işlemleri işlemciden talep ediyor o da işlemciye ekstra yük bindiriyor.
Adam 1080p oynayacak hocam Ekran kartının o kadar temaslık birşeyi kalmayacak

5050 ile 5060 arasında çok fazla FPS farkı var, B580in ise bambaşka sorunları var daha uzun süreli sürücü desteği alacağı bile kesin değil.
Ztn saf kas gücü kesinlikle b580 bunu bi yazalım İşlemci konusunda dediğin doğru olabilir senden duydum ama dediğin varsada 1080p oynanacak

Ama sürücü konusunda bir şey diyemem Farklı optimizasyon sorunlarıda var ama zaten oyun için tercih edilecekmiş 1080p ve Kardeşim için dediğine göre

Ztn saf kas gücü kesinlikle b580 bunu bi yazalım İşlemci konusunda dediğin doğru olabilir senden duydum ama dediğin varsada 1080p oynanacak

Ama sürücü konusunda bir şey diyemem Farklı optimizasyon sorunlarıda var ama zaten oyun için tercih edilecekmiş 1080p ve Kardeşim için dediğine göre
5060 alsa hem kas gücü daha iyi hem bir sorun yaşama ihtimali çok azalır hem isterse DLSS kullanır.

Yani ben b580 bile ikinci el alırdım test amaçlı. Sorunu vesaire var mı diye. 2 gün test etme süresi var sonuçta
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:

Param güvende ile alıp test etsin

5060 alsa hem kas gücü daha iyi hem bir sorun yaşama ihtimali çok azalır hem isterse DLSS kullanır.
ama 5-6.5k arası fiyat farkı var hocam problem orada işte Problem yaşamazda fiyat farkı sıkıntısı var ve 5-6.5k fiyat ödüyorsun sadece elde ediceğin şey %10-15 fazla kas gücü stabilite ve 8gb vram kesinlikle değmez

Ben sadece oyun oynanacaksa Kesinlikle arc b580 alırım rtx 4060 ti rtx 4060 in ortasındaki güçte bir kart sonuçta fiyatına göre kas gücü vramı çok iyi

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,227,901
Üyeler
199,455
Son üye
tisorthane

Geri