Çözüldü✓ Rtx 5060 8gb alınır mı? ?

nakit olarak alınabilecek en uygun kart bu gibi onlineda daha iyi seçenekler var farkındayım. ama şuanda kartla alabilecek durumum yok. ona göre bir öneri yaparsanız iyi olur. çok beklemekte istemiyorum zamlardan dolayı
ya kral bunu seçenek olarak değil bonus olarak düşün
2.el param güvende ile daha iyi bir kart alabilirsin

mağazdan alırsam iade hakkı gidiyor bende nakit olduğu için mağazadan alma ihtimalim var ondan soruyorum yoksa internet üzerinden almak mantıklı.

mağazdan alırsam iade hakkı gidiyor bende nakit olduğu için mağazadan alma ihtimalim var ondan soruyorum yoksa internet üzerinden almak mantıklı.
nasıl bir şey o öyle elden alınca iade hakkı gidiyor fatura kesiliyor ya

ya kral bunu seçenek olarak değil bonus olarak düşün
2.el param güvende ile daha iyi bir kart alabilirsin
ayıplı mal sayılması gerekiyormuş eğer bir driver problemi çıkarsa kabul etmeme ihtimalleri var.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada param güvende nasıl bir sistem

açılmış ürünü iade edemiyormuşssun vallaha öyle diyorlar.

grafik yükselttiğinde yamuluyor yeni oyunlar çok fazla vram istiyor ben hogwarts legacyde 14.5 gb vram kullandım 2k monitörle şu an bile
1080pde mediumda oynamıştım bu oyunu gtx1650 4gb ekran kartı ile tabi bunda rt olmadığı için rt çok yiyordur ama benim için rtde şart değil zaten

Son düzenleme:
ayıplı mal sayılması gerekiyormuş eğer bir driver problemi çıkarsa kabul etmeme ihtimalleri var.

1080pde mediumda oynamıştım bu oyunu gtx1650 4gb ekran kartı ile tabi bunda rt olmadığı için rt çok yiyordur ama benim için rtde şart değil zaten
o kadar para veriyorsun vermişken olmalı bence

hocam resmi bi mağaza fatura kestikten 14 gün içinde üründe problem yoksa(sizin tarafınızdan)koşulsuz iade hakkınız var amcam muhasebeci yazın yanındayım fatura kesildikten sonra 14 gün iade hakkınız var(resmi mağazalarda)

ilginç ama vatanın kendi sitesinde yazıyor ayıplı mal sayılması gerek diye bide kullanılmamış olması gerek sanırım. takmadanda sorun olup olmadığını anlıyamam .

o kadar para veriyorsun vermişken olmalı bence
haklısınız aslında ama mağazda pahalı işte

Son düzenleme:
Geri