Rtx 5060 8GB Oynatacağı Oyunlar

Bütce biraz kısıtlı ve hazır sistem mi yoksa toplama m7 daha ucuz olur
temiz 2. el parcalar bulup kendin topla. zaten garanti falan boş servisler her zorluğu cıkarıyor, sıfır almanın pek mantığı yok 2 katı oluyor nerdeyse fiyatlar.

dostum sen en iyisi net bütçeni söyle arkadaşlarla yardımcı olalım daha iyi şekilde

Dostlar düz 5060 dan bahsediyoruz Tİ olan modeli değil çok kötü bir kart bu fiyatına göre herkes alınır yazmış şaşırdım.
hocam 3060 bile her oyunu akıcı oynatıyor ne kadar kötü olabilir ki yeni nesil bir kart.

hocam 3060 bile her oyunu akıcı oynatıyor ne kadar kötü olabilir ki yeni nesil bir kart.
Karta kötü demedim ki fiyatına göre kötü dedim kötü kart yoktur fiyatı kötü kart varıdr.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

o zaman hocam var mıdır elinde 9060xt li 30k bir sistem
9060xt 8gb hazır sistemler genel olarak çok iyi değil 35-36k lara 9060xt 16gb kasalar oluyor. Cuma günü incehespa üzerinde indirimler oluyor oradan güzel bir şeyler çıkabilir.

Karta kötü demedim ki fiyatına göre kötü dedim kötü kart yoktur fiyatı kötü kart varıdr.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

9060xt 8gb hazır sistemler genel olarak çok iyi değil 35-36k lara 9060xt 16gb kasalar oluyor. Cuma günü incehespa üzerinde indirimler oluyor oradan güzel bir şeyler çıkabilir.
Hocam 3060 12 gb alınır mı

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,162,901
Üyeler
184,698
Son üye
Turaninho
Geri