Rtx 5060 Alınır Mı???

RTX 5090 bile 575w tüketiyor. Birde şuanki işlemciniz nedir darboğaz falan yapmasın.
Darboğazı düşünmeyin siz hocam sistemim yok .D

Sıfırdan bir sistem toplicam ekran kartı ikinci el diger parçaları sıfır toplayarak
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam valla siz bütçenizi ve sistemini söyleyin arkadaşlar söylesin çok bilgim yok o konuda ama iyi bir şey bulursunuz büyük ihtimalle
Hocam hersey dahil 30-35.000TL fakat Ekran kartı onerileri alsam bana yeter diğer bilesenelri ayarlarım

Darboğazı düşünmeyin siz hocam sistemim yok .D

Sıfırdan bir sistem toplicam ekran kartı ikinci el diger parçaları sıfır toplayarak

Hocam hersey dahil 30-35.000TL fakat Ekran kartı onerileri alsam bana yeter diğer bilesenelri ayarlarım
2.elden bı 6700 falan iyi olur aslında ama AMD isterseniz tabi

Hocam sorun yaşıyor insanlar yok hata yedim yok görüntü bozulmaları var :/
Hocam bana kalırsa gereksiz abartılıyor.
Bende Nvidia kullandım yeri geldi sürücüyu kurdum diye FPS'in düştüğünü de gördüm.
Her iki tarafida çok kullandım ama şu bir gerçek
Rx500 serisinde çok fazla hata vardı saten bu forumlardaki genel on yargı bundan oluştu güncel kartlarda ben sorun hiç yaşamadım

Hocam bana kalırsa gereksiz abartılıyor.
Bende Nvidia kullandım yeri geldi sürücüyu kurdum diye FPS'in düştüğünü de gördüm.
Her iki tarafida çok kullandım ama şu bir gerçek
Rx500 serisinde çok fazla hata vardı saten bu forumlardaki genel on yargı bundan oluştu güncel kartlarda ben sorun hiç yaşamadım
Hocam başka forum sitelerinde RX 6700'de görüntü bozulmaları yaşayanlar varmış

Hocam başka forum sitelerinde RX 6700'de görüntü bozulmaları yaşayanlar varmış
Hocam ben bu hafta gittim çiceksepettin den gittim Teşhirli MSI rx6750xt 12gb lik kartını aldım. Çicek sepetinden normalde ekran kartı alınmaz.

Aklımda normalde sıfır rx7600 8gblik versiyonu vardı fakat fiyatı çok makul geldiği için gittim teşhirli kart aldım ondan bile sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor kaç saat teste soktum kartı.
IMG_20250221_021109.jpg

Yinede seçim sizin teknoloji açısından Nvidia daha iyi kesinlikle ama tekelleştiği için çok uçuk fiyatlı kartlara bile 8gb VRAM koyuyor

1080p de kesinlikle üzmez.
Ti versiyonuna bakılır mı hocam

Hocam ben bu hafta gittim çiceksepettin den gittim Teşhirli MSI rx6750xt 12gb lik kartını aldım. Çicek sepetinden normalde ekran kartı alınmaz.

Aklımda normalde sıfır rx7600 8gblik versiyonu vardı fakat fiyatı çok makul geldiği için gittim teşhirli kart aldım ondan bile sorun yaşamadım tıkır tıkır çalışıyor kaç saat teste soktum kartı.Alıntıyı görüntüle
Hocam nasıl buluyorsunuz bu fiyata

Güzel öneri oyun oynarken sıkıntı yaşar mıyım?
Hocam aslında vramı yüksek bir şey alın bence eğer yükseltme yapmayacaksınız diğer konuda gördüm 4060 demişsiniz ama 8gb bence tehlikeli mesela gta6 oynayacaksiniz Allah bilir kaç gb istiryecek

Hocam aslında vramı yüksek bir şey alın bence eğer yükseltme yapmayacaksınız diğer konuda gördüm 4060 demişsiniz ama 8gb bence tehlikeli mesela gta6 oynayacaksiniz Allah bilir kaç gb istiryecek
GTA6 ücretsizmi olucak hocam .D
3060'da 12gb vrame cikicak güçte değil sorun orda

Geri