Cheazy
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 483
normalde 1600 e ennermax çekip geççektim. Son 3-5 alışverişimde araştırma yapmaktan kaçınırım, genelde iyi olursa alırdım ama bu durumdan rahatsızlık duymaya başladım.
Böyle arıyınca da biri çıkıyor bambaşka bir şey diyor her kafadan bir ses çıkıyor kafam iyice allak bullak oluyor. Anket yapayım dedim bende, daha önce mouse konusu açmıştım bi forumda yıllarca severek kullandım o mouseu u. Yine önerilerinizi yazarsınız.
Aradığım keiterler
beyaz olsun
sessiz olsun
modüler olursa çoki
yeri geldiğinde fan kapama teknolojili bir şey olsun.
işlemci 5600 kart 5060 anakart a520 16 ram var dual kule tipi var bide 12 cm lik solo fan m2 var 1 tb 4 tane de argb kasa danı var. Tüm güç çeken oarçalar bunlardır.
Böyle arıyınca da biri çıkıyor bambaşka bir şey diyor her kafadan bir ses çıkıyor kafam iyice allak bullak oluyor. Anket yapayım dedim bende, daha önce mouse konusu açmıştım bi forumda yıllarca severek kullandım o mouseu u. Yine önerilerinizi yazarsınız.
Aradığım keiterler
beyaz olsun
sessiz olsun
modüler olursa çoki
yeri geldiğinde fan kapama teknolojili bir şey olsun.
işlemci 5600 kart 5060 anakart a520 16 ram var dual kule tipi var bide 12 cm lik solo fan m2 var 1 tb 4 tane de argb kasa danı var. Tüm güç çeken oarçalar bunlardır.