RTX 5060 verip ROG STRİX 6750XT Almak Mantıklımı

5060 = 4060 Ti 8 GB = 6700-6750 XT. 12 GB VRAM kağıt üstünde güzel görünse de bence risk almana değmez geçmişini bilmediğin bir kart için. Fiyat olarak ROG 6750 XT + 3K kötü bir teklif değil ama ben olsam girmezdim o işe.

takasa girmeyi düşünüyorum 2.el asus rog strix 6750xt buldum üstüne 3k veriyor
benim oynadığım oyunlar yazılımsız teknoloji gerektirmeyen oyunlar saf güç için alınır mı
Saf güç için olsa bile alınmaz 2 eski seri model sıkıntılı driverlar ve daha çok kullanılmış bir kart

o adam veriyormuş 3kyı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Bence gerek yok 5060'ın sana saf güçte yetmediği oyun var mı ki
8gb vram hocam kimse yanaşmıyor pahalı olduğunu düşünüyor herkes haketmiyor parasını

8gb vram hocam kimse yanaşmıyor pahalı olduğunu düşünüyor herkes haketmiyor parasını

Doğru fiyata her ürün satılır. Millet hem ikinci elde sıfırının parasını istiyor hem de malım satmıyor diyor. Sen o 5060'ı 12-13'e satıyorum de bak nasıl kapış kapış gider. Sonra da çok saf güç istersen gider temiz bir 6800-6900 XT çekersin.

sıradan oyunlar oynuyorum fivem gibi satan kişi rog strix olduğu için çok ısınmıyor diyor
Bende de rog strix rx 580 vardı bakımını yapmadan önce oyunun ana menüsünde bile 93 derece oluyordu, macununu yeniledim tertemiz yaptım 62 dereceye düştü maksimum yük altında.

Hocam kendiniz bilirsiniz ama NVIDIA rahatlığından AMD'ye geçmeye gerçekten değmez üzerine para koyup daha iyi bir kart alın en azından

6750 xt hiç de iyi bi kart değil bu arada takas yapmaya değmez. 5060 çok daha iyi. İlle de takas yapacaksan üstüne en az 5k iste

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,153,259
Üyeler
183,405
Son üye
yayaaaa
Geri