teknolojileri kullanmıyorum saf güç için bide üstüne para veriyorRTX 5060'da zaten MFG gibi teknolojiler var neden yeni nesil bir kartı verip eski nesil kartı alasın ki?
sıradan oyunlar oynuyorum fivem gibi satan kişi rog strix olduğu için çok ısınmıyor diyorSen bilirsin hocam o zaman. Saf güçte 6750XT'nin daha güçlü olduğu doğrudur. Ama eski nesil olduğu için ileride satmakta daha çok zorlanabilirsin haberin olsun. Ben ömürlük kullanacağım diyorsan yine alınabilir. Ancak gerekli testleri yapıp kartın temiz olduğundan emin ol.
Öyle "ısınmıyor", "Sorunu yok" gibi cümlelerle olmaz bu iş. FurMark testi yapıp fotoğrafını atmasını iste. Belki mining için kullandı yıprattı kartı? Belli olmaz yani bu işler. Türkiye'de biliyorsun 2.el ürün almak kumar gibi iş.sıradan oyunlar oynuyorum fivem gibi satan kişi rog strix olduğu için çok ısınmıyor diyor
8gb 5060ı satmak daha zor hocam, kimse parasını 8gb karta gömmek istemiyorSen bilirsin hocam o zaman. Saf güçte 6750XT'nin daha güçlü olduğu doğrudur. Ama eski nesil olduğu için ileride satmakta daha çok zorlanabilirsin haberin olsun. Ben ömürlük kullanacağım diyorsan yine alınabilir. Ancak gerekli testleri yapıp kartın temiz olduğundan emin ol.
değerler nasıl olmalı hocamÖyle "ısınmıyor", "Sorunu yok" gibi cümlelerle olmaz bu iş. FurMark testi yapıp fotoğrafını atmasını iste. Belki mining için kullandı yıprattı kartı? Belli olmaz yani bu işler. Türkiye'de biliyorsun 2.el ürün almak kumar gibi iş.
Biraz kart modeline, soğutma bloğu kalitesine bağlı olarak sıcaklıklar değişken olabilir. Genel varsayım GPU'ların 85 derece üstüne çıkmaması. ROG Strix gibi kaliteli bir model 75 derece üstüne çıkmayacaktır yük altında.değerler nasıl olmalı hocam
ben sonradan satmak için almayı düşünmüyorum genelde aldığım şeyi kolay kolay satmam yenisini alırım onu göz önünde bulundurarak alıyorumBiraz kart modeline, soğutma bloğu kalitesine bağlı olarak sıcaklıklar değişken olabilir. Genel varsayım GPU'ların 85 derece üstüne çıkmaması. ROG Strix gibi kaliteli bir model 75 derece üstüne çıkmayacaktır yük altında.
Güzel o zaman, eğer donanımsal sorunu olmayan bir 6750XT ise alabilirsin.ben sonradan satmak için almayı düşünmüyorum genelde aldığım şeyi kolay kolay satmam yenisini alırım onu göz önünde bulundurarak alıyorum
mesela sonradan yeni ekran kartı almaya kalkarsam eskisini satmam
1080p de teknolojisi olmayan sıradan oyunlar oynuyorum 5060tan daha iyi bir seçenek olacağını düşünüyorum hocamGüzel o zaman, eğer donanımsal sorunu olmayan bir 6750XT ise alabilirsin.
Saçmatakasa girmeyi düşünüyorum 2.el asus rog strix 6750xt buldum üstüne 3k veriyor
benim oynadığım oyunlar yazılımsız teknoloji gerektirmeyen oyunlar saf güç için alınır mı