Rtx 5060ti 16gb ve ryzen9 7900x sistem darboğaz ve benzeri problemler yaparmı ?

Reaksiyon skoru
0
Bütçe
90000
Merhaba iyi günler herkese bir sistem topladım ama darboğaz ve benzeri şeyler olur mu diye sizlere sormak istedim işlemcim ryzen 9 7900x ekran kartı ise msi Rtx 5060ti 16gb sistem bilgilerini parça bilgilerini aşşağıda link olarak belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim

Merhaba iyi günler herkese bir sistem topladım ama darboğaz ve benzeri şeyler olur mu diye sizlere sormak istedim işlemcim ryzen 9 7900x ekran kartı ise msi Rtx 5060ti 16gb sistem bilgilerini parça bilgilerini aşşağıda link olarak belirttim yardımcı olursanız çok sevinirim

90K ya 5060Ti mi topladın cidden?

Hocam 90 k bütçen var hazır sistem bile alsan mükemmel bi sistem dizebilirsin cidden paranı boşa harcama

her şeyi msi alıp soğutucuyu rampage seçmen konu troll gibi geldi

oyun için alacaksan 9700x + 5070 ti sistem toplanır kaliteli parçalarla

Hocam en basitinden şöyle bi sistem var 94 bin TL'ye 5080 var ince hesapta bilgine https://www.incehesap.com/meder-x-tavsiye-sistem-fiyati-83129/#tabs

Sistemde darboğaz olmaması için hem GPU hem de CPU dengeli seçilmeli. RTX 5060 Ti ile Ryzen 9 7900X arasında uyum iyi olur ama güç tüketimi ve soğutma iyi planlanmalı. PSU kalitesi de göz ardı edilmemeli.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,150,902
Üyeler
183,027
Son üye
yısufi
Geri