Neler Yeni

🔥İndirim RTX 5070 - i5 14400F Sistem 47.999₺ PCH KING V1.2

Sıcak fırsattan çok tavsiye olmuş. Anakart kötü değil bu arada bazıları neye göre diyorsa artık

Sıcak fırsattan çok tavsiye olmuş. Anakart kötü değil bu arada bazıları neye göre diyorsa artık

Siz mi cahilsiniz ben mi cahilim anlamadım.

AMD tarafında b650m plus vardı, millet 14 faz var diye saldırdı.

Bunda da işlemci için 6 faz var. Yine saldiriyorsunuz.

Zaten ölü soket, yarın öbür gün yükseltmek isterse ne yapacak adam 6 fazla.

Sizi çözmek zor. 50.000 liralık sistem alın, 6 fazlı anakarti savunun. Faz kalitesi de kimbilir nasıl.

Siz mi cahilsiniz ben mi cahilim anlamadım.

AMD tarafında b650m plus vardı, millet 14 faz var diye saldırdı.

Bunda da işlemci için 6 faz var. Yine saldiriyorsunuz.

Zaten ölü soket, yarın öbür gün yükseltmek isterse ne yapacak adam 6 fazla.

Sizi çözmek zor. 50.000 liralık sistem alın, 6 fazlı anakarti savunun. Faz kalitesi de kimbilir nasıl.
Dostum bunu ciddi mi yazdın? Ona göre cevap vericeğim. hem nerde saldırdım

Dostum bunu ciddi mi yazdın? Ona göre cevap vericeğim. hem nerde saldırdım

Sana değil hocam,pardon.

Genel olarak yazdım bu mesajı.
Ama mesaj ciddi tabi ki. B650 plus konusuna bak, faz sayısından başka bir şey bulamazsın.

Burda da millet ovecek diye bahseden yok.

İlginç insanlar, AMD ye faz arar, intele faz aramaz. İroniye gel

İslemci 5000 14400F, 3 gün önce 4800 du.
Anakart 4000 , fazla bile yazdım.
Ram 32GB arttırarak 3500 yaz
Ssd 2500
Kasa+ psu 5000

Etti 20.000

Geriye kaldı 28.000

Ekran kartı 32.000 civarı yazıyor, 3 gün önce incehesapta 30500 liraydı aynı model. Yani fark 3-4 bin. Onu da 32GB ram yaptık ona sayın.

4 borulu kule soğutucunun yettiği yerde, sıvı soğutma hediyeleri olmuş

Bu sistem alınır diyenlere selam olsun.
anakart fazla yazmışsın ederi 3k :) ramlar ise harici alsak 3.5k evet doğru, ssd de 2.2k rahat bulunur, kasa ile psu emin değilim güncel psu atx3.1 falan işin içine dahil olursa kasa ile fiyat artabilir(sistemde psu atx3 desteklediğini de düşünmüyorum gerçi)
ekran kartı olarak asus prime 30k satıldı, sistemde Python ise 28.5k mi neydi indirimde yine
sistem de msi mag sıvı sogutma yerine enermax liqmaxflo 360 alınırdı harici

anakart fazla yazmışsın ederi 3k :) ramlar ise harici alsak 3.5k evet doğru, ssd de 2.2k rahat bulunur, kasa ile psu emin değilim güncel psu atx3.1 falan işin içine dahil olursa kasa ile fiyat artabilir(sistemde psu atx3 desteklediğini de düşünmüyorum gerçi)
ekran kartı olarak asus prime 30k satıldı, sistemde Python ise 28.5k mi neydi indirimde yine
sistem de msi mag sıvı sogutma yerine enermax liqmaxflo 360 alınırdı harici

Kasa+ psu direkt kendi fiyatını yazdım. İkisini incehesap 5000 e satıyor zaten

Ben şahsen 48.000 para verip 5070 almazdım. Kart muadilleri karşısında o kadar geride ki Halen bir de utanmadan 30k'ya satıyorlar. 9070 olsa belki bir tık ama 5070 nuh uh.

Ben şahsen 48.000 para verip 5070 almazdım. Kart muadilleri karşısında o kadar geride ki Halen bir de utanmadan 30k'ya satıyorlar. 9070 olsa belki bir tık ama 5070 nuh uh.
İyi de 5070 ile 9070 neredeyse aynı güce sahip kartlar. Üstelik 5070 tarafında MFG avantajı mevcut.

Geri