Çözüldü✓ RTX 5070 Lİ LAPTOP KASIYOR

-MMS-

80+
Reaksiyon skoru
7
Arkadaşlar merhaba bundan bir kaç gün önce forumda bir laptop paylaştım ucuz diye.
Laptop geldi kutusu falan gayet iyi sıfır olduğu belli bir cihaz hiç bir sorun yoktu.
Ben driverları kurma işlemine geçtim hepsini kurdum ama şöyle bir sıkıntı oldu.
Laptopun masaüstü akıcı değildi kasma oluyordu hani göze batıcak şekilde ama çok yoktu.
Wallpaper Engine Uygulaması yüzündenmi bilmiyorum ama RTX 5070 de yani az buz bi ekran kartı değil
bana yardımcı olmanız dileğiyle sorunumu yazdım teşekkürler.

Ürün

Arkadaşlar merhaba bundan bir kaç gün önce forumda bir laptop paylaştım ucuz diye.
Laptop geldi kutusu falan gayet iyi sıfır olduğu belli bir cihaz hiç bir sorun yoktu.
Ben driverları kurma işlemine geçtim hepsini kurdum ama şöyle bir sıkıntı oldu.
Laptopun masaüstü akıcı değildi kasma oluyordu hani göze batıcak şekilde ama çok yoktu.
Wallpaper Engine Uygulaması yüzündenmi bilmiyorum ama RTX 5070 de yani az buz bi ekran kartı değil
bana yardımcı olmanız dileğiyle sorunumu yazdım teşekkürler.

Ürün
Ekran hzini ayarladın mı? Wallpaperı ultradan mediuma çek

hocam bu güzel özelliklere sahip cihazın sırf wallpaper dan olayı kasacağını sanmıyorum ama belki ram de sorun yaratıyor olabilir
32 gb ram
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

1765983936410.webp

hocam bu güzel özelliklere sahip cihazın sırf wallpaper dan olayı kasacağını sanmıyorum ama belki ram de sorun yaratıyor olabilir
Sorun ramde olsa mouse kasmaz sistem kilitlenir Mavi ekran verir sürücüleriyle ilgili bir durum var gibi

Çözdüm hybrid çalışıyormuş gpu ile apu ondan teşekkürler.

Geri