yöntem olarak istanbulkarta parayı yatırıp oradan da ibanınıza çekebilirsinizYöntem var diyorlar ben bilmiyorum. Evet her sitede geçerli. Şimdiye kadar geçmediği yer görmedim.
yöntem olarak istanbulkarta parayı yatırıp oradan da ibanınıza çekebilirsinizYöntem var diyorlar ben bilmiyorum. Evet her sitede geçerli. Şimdiye kadar geçmediği yer görmedim.
Istanbul kartım yok mesela benim hocam ve istanbulda da yaşamıyorum. Sıfırdan hesap açsam oluyor mu?yöntem olarak istanbulkarta parayı yatırıp oradan da ibanınıza çekebilirsiniz
evet banka kartı gibi kullanabiliyorsunuzIstanbul kartım yok mesela benim hocam ve istanbulda da yaşamıyorum. Sıfırdan hesap açsam oluyor mu?
Hocam şimdi baktım da iyzico ile öde çıkmıyor istanbul kartta. En kötü anlaşmalı olan sitelerden alışveriş yaparım, ihtiyacım vardı.evet banka kartı gibi kullanabiliyorsunuz
iyzicodan sanal kart oluşturup istanbulkart üzerinde normal kartmış gibi bilgilerini girip yaptığınızda olması lazımHocam şimdi baktım da iyzico ile öde çıkmıyor istanbul kartta. En kötü anlaşmalı olan sitelerden alışveriş yaparım, ihtiyacım vardı.
Bakacağım saoluniyzicodan sanal kart oluşturup istanbulkart üzerinde normal kartmış gibi bilgilerini girip yaptığınızda olması lazım
Yok hocam işlemci değil işlemci soğutucu kule tipi güçlü ve pahalı onun yerine 500 tl ye tek fanlı alınıp 1000 tl düşebilir fiyattanişlemci çok mu güçlü ve ondan kısılabilirmi