RTX 5070 Sistem Alınır mı?

Cann01

80+
Reaksiyon skoru
99
alınmaz pahalı ve parçalar kalitesiz

Selamlar arkadaşlar 5070'li bir sistem buldum da fiyatı ve özelliklerine göre alınır mı acaba?
Ya da nasıl konfigrasyonlar yapmam lazım alırken?
Bilgi verirseniz sevinirim.
fiyatına göre kötü hocam sıvı soğutmada gereksiz bundan cok daha ucuz ve kaliteli pc atabilirim ya da bu fiyat bandında 9070xt bulabilirsin kolayca. ayrıca kasadaki psu cok kötü

fiyatına göre kötü hocam sıvı soğutmada gereksiz bundan cok daha ucuz ve kaliteli pc atabilirim ya da bu fiyat bandında 9070xt bulabilirsin kolayca. ayrıca kasadaki psu cok kötü
Valla eğer güzel sistem biliyorsan atabilir misin?
16gb vram'li ekran kartı arıyorum da 5070 için de iyi diyorlar ondan dolayı 5070'e de bakıyorum.

Valla eğer güzel sistem biliyorsan atabilir misin?
16gb vram'li ekran kartı arıyorum da 5070 için de iyi diyorlar ondan dolayı 5070'e de bakıyorum.
Kanka bu hafta pc hocası 9070xt li sistem paylaşacak istersen onu bekle güzel indirimli bilgisayarlar çıkarıyorlar

hocam 5070 12gb vram ve 9070xt cok daha kaliteli ucuza 5070 mi atayım 55 e 9070xt mi
9070xt daha iyiyse onu gönderin hocam. Ben NVDIA dlss ve mfg olduğu için daha iyi diye düşünüyordum. fps 2'ye 3 e katlanıyor diye gördüm videolarda
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Kanka bu hafta pc hocası 9070xt li sistem paylaşacak istersen onu bekle güzel indirimli bilgisayarlar çıkarıyorlar
Bunu bilmiyordum hadi inşallah fiyatı güzel olur bari ya. 18 yaşımdan beri bekliyorum sistem dizmeyi. Oku mezun ol işe gir çalış para biriktir derken yaş 25 oldu içimdeki çocuk öldü daha sistem dizemedim :D

Geri