Çözüldü✓ RTX 5070 SİSTEM TOPLAMA VE YARDIM

Bence ekran kartını 5060ti’a düşürüp rame soğutucuya ayar çekin. Inno3d pişman edebilir.
Hocam orda da
bu videoyu baz almıştım max 60 küsür derece 2k stalker ultra grafiklerde ve alan wake de max 75 derece civarları demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hocam bütçeyi çıkarırsanız palit 5070 3 fanlı olarak çok daha iyi olabilir
Evet aklımda gainward ve palitin de kartları mevcuttu 1-2 bin tl civarları fiyat değişikliği var fakat internette gainward için detaylı bir bilgi bulamadım :(

Hocam orda da
bu videoyu baz almıştım max 60 küsür derece 2k stalker ultra grafiklerde ve alan wake de max 75 derece civarları demişti
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Evet aklımda gainward ve palitin de kartları mevcuttu 1-2 bin tl civarları fiyat değişikliği var fakat internette gainward için detaylı bir bilgi bulamadım :(
Palit kullanıyorum hocam yazmıştım çok memnunum

Palit kullanıyorum hocam yazmıştım çok memnunum
Evet ben onu farklı sanmışım özür diliyorum infinity yazınca benim hatam hocam gecenin verdiği uyku hali.Eğer uygun taksitli alım yapabileceğim bir yer bulursam palite geçiş sağlayacağım 🙏

Evet ben onu farklı sanmışım özür diliyorum infinity yazınca benim hatam hocam gecenin verdiği uyku hali.Eğer uygun taksitli alım yapabileceğim bir yer bulursam palite geçiş sağlayacağım 🙏
Estağfirullah game garaj satıcısı n11 de 6 taksit yapıyordu bende o sıra sistem bakıyordum taksiti görünce kaptım hemde en dip fiyattan 28000den darısı size hocam

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Çevrim içi yöneticiler

Forum istatistikleri

Konular
1,151,367
Üyeler
183,106
Son üye
78alihan78
Geri