RTX 5070 TI için Zotac Solid mi MSI Shadow 3x mi?

xen2408

80+
Reaksiyon skoru
0
Msi Shadow fiyatı; 840$
Zotac Solid fiyatı; 750$

msi ın soğutma, dolayısıyla sessizlik, max 4-5 fps fark ettirebilecek kadar boost gücü farkı olduğunu biliyorum, sizce aradaki 90$ farka değer mi? yeterince çok para harcamış gibi hissediyorum ve kararsızım, sizce msi almaya değer mi? yoksa zotacla arasında o paraya değecek bir fark yok mu?

zotac solid de gayet yeterli hocam.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Ayrıca o dediğin Shadow'da değildir, Vanguard ve Suprim de vardır muhtemelen.

Msi Shadow fiyatı; 840$
Zotac Solid fiyatı; 750$

msi ın soğutma, dolayısıyla sessizlik, max 4-5 fps fark ettirebilecek kadar boost gücü farkı olduğunu biliyorum, sizce aradaki 90$ farka değer mi? yeterince çok para harcamış gibi hissediyorum ve kararsızım, sizce msi almaya değer mi? yoksa zotacla arasında o paraya değecek bir fark yok mu?
Shadowun solidden daha iyi olacağını düşünmüyorum açıkcası.

Benzer kartlar aradaki 90 dolara şahsen değmez.
İki markanın garanti şartlarını, süreçlerini araştır yeterli.

MSI Shadow Ventus un siyah versiyonu. Ventus da adı çıkmış bir model. (Fiyatına göre soğutması kötü)
1746167119665.webp

Şu test direk Shadow 3x den çıkma.

Msi Shadow fiyatı; 840$
Zotac Solid fiyatı; 750$

Değeceğini düşünmüyorum ayrıca zotac bence tasarımları başarılı yapmış ben beğendim açıkçası 👍🏼

msi ın soğutma, dolayısıyla sessizlik, max 4-5 fps fark ettirebilecek kadar boost gücü farkı olduğunu biliyorum,
kıyasladığın 2 model bazında bir şey bilmiyorsun dostum

Msi shadow ve ventus serileri en alt segment kategoride yer alan modeller, malzeme kalitesi en düşük (olabildiğince ucuz tutmak için) sadece marka üzerinden satılmaya çalışılan, satılmazsa'da hazır sistemlerde bolca kullanılan modellerdir. bu seriler ile ilgili internette istemediğin kadar şikayet var (özellikle ventus) shadow yeni çıktı, çoğunluğu hep sıcak çalışıyor

zotac ise amp serisinde kullandığı en üst seviye özelliklerini(amp serisi zotac'ta en üst seviye) solid'de de kullanmış.
3.5 slotluk soğutma bloğu, (bu ciddi bir büyüklük kartı elinize aldığınızda farkedersiniz),
vapor chamber blok, (asus, msi, bu özellliği en tepe modellerinde kullanıyor)
metal backplate,
dual bios
hem ön hem arkada vrm ve memory kısımlarında termal pad desteği vb.

5070 ti özelinde, Zotac Solid ile Msi ventus'u veya shadow'u yan yana koysanız emin olun farkı görünce yok artık dersiniz o kadar net söylüyorum

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,158,156
Üyeler
183,955
Son üye
tmacknq
Geri